Tre danskere i top-3

19-04-2014 22:28

Sandra Kristoffersen

Danskerne toppede i dag i kür-finalerne til CDIP Stadl Paura og pony-, junior og ungrytterne fik hver især en ekvipage blandt de tre bedste. Det var Nikoline Ulrich, Laura Hviid og Michala Mejlgaard Jensen, der fik hentet de høje placeringer hjem

Dagen startede allerede godt, da ponyrytterne lagde ud med deres kür.  Nikoline Ulrich, der for første gang har været i udlandet og starte, sluttede sit program på Dornick-Son med 73,292% og kunne dermed placere sig mellem vinderen Celine König med Daddy’s Daydream og tredjepladsen Liselott Marie Linsenhoff med Massimilano.

- Dornick var fantastisk i dag. Han var rigtig god og allerede vildt dejlig på opvarmningen. I torsdags havde han været lidt spændt, så det gjaldt bare om at få ham så afslappet som muligt, men det var han egentlig i dag. Det fungerede bare. Vi har i hele taget haft det rigtig sjovt og vildt hyggeligt alle sammen, og pigerne har været vildt søde, fortæller Nikoline Ulrich, som nu er på vej hjem mod Danmark igen.

Anne-Sofie Kystol Knudsen sluttede af med 71,375% på Modderbeek’s Flo og indtager dermed sjette pladsen. Malene Aborg med Westerhuis Jorik, Christine Marie Senger med Nørlunds Vincente samt Caroline T. Elsner med Lundemarksgaards Layout red alle sammen 68% og ender dermed på pladscifrene 9, 10 og 11.

Juniorrytterne Laura Hviid, som ligeledes har haft sit internationale debut i denne uge, forsvarede endnu engang sin andenplads med Denzel. Med 73,042% ender hun tæt bag østrigske Nicola Louise Ahorner med Robbespiere, der fik 73,833% for deres kür.

-Denzel  var rigtig, rigtig sød. Det virkelig dejligt at ride kür i dag og det er nok det kür program, hvor det  har passet bedst med musikken og det hele indtil videre. Jeg ville sige den sad næsten lige i skabet. Det var bare helt vildt fedt at ride inden i den store ridehal og så med den høje musik og den gode stemning, da der også var nogle af de danske ponyryttere, der var blevet for at heppe på mig. I hele taget er det bare et super godt stævne med virkelig fede omgivelser og så har vi også haft et vildt godt sammenhold blandt de mange danske piger, siger Laura Hviid.

Også ungrytterne har givet den gas i dag, hvilket blandt andet resulterede i en fornem tredjeplads for Michala Mejlgaard Jensen og Uno IV med 70,950%. Sejren gik igen til Østrig, nemlig til Oliver Valenta med Valenta’s Rivel. Anne Fabricius Tange bliver nummer syv med DV-vallakken Sundorfs Aquino med 69,550%, mens Celine Boddum Clausen med San Rabino bliver nummer elleve og Caroline B. Smidt med Donna Charian ender på en 17. plads.

 

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen