Tre piger og én dreng i front

14-03-2015 22:08

Der er tre piger og en dreng i front efter dagens første afdeling af indendørs DRF-mesterskabet i springning for pony og children, som afvikles denne weekend hos Hillerød Sportsrideklub

Copyright Ridehesten.com
Alexander Godsk på Røgild´s d'Charm - her ved pony-DM 2014.

Der har været gang i den hele dagen ved landsstævnet hos Hillerød Sportsrideklub, hvor der også afvikles indendørs DRF-mesterskaber i springning for pony og children.

Første afdeling af mesterskabet for children blev vundet af Signe Dueholm Veng Kristensen på Cassidy Ask e. Casir Ask/Freibeuter (opdr. Stutteri Ask) med nul fejl i tiden 50,36 sek.

Hos kat. 3-ponyerne blev det Josefine Sandgaard Mørup på Babbel, der tog sejren i første afdeling af mesterskabet efter en fejlfri runde i tiden 48,91 sek.

Maria Barnewitz Schou på Flying Ronaldo kom bedst fra start i mesterskabet for kat. 2-ponyerne med en fejlfri runde i tiden 53,07 sek.

Endelig blev det Alexander Godsk på Røgild´s d'Charm, der vandt første afdeling hos kat. 1-ponyerne med nul fejl i tiden 53,13 sek.

Mesterskabet afgøres i morgen, og hvis ikke man har mulighed for at se med fra sidelinjen, så kan man følge slagets gang via live streaming HER.

Se flere resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen