Tre spændende og flotte hingsteføl (video)

15-06-2022 14:34
Avl

Den 25. juni kommer 20 føl under hammeren ved Dansk Varmblods auktion i samarbejde med Blue Hors, og her præsentere vi de næste tre føl i rækken

Copyright Ridehesten.com
Jestis Dakota Dream. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Fra den 23. juni kl. 17.00 er det muligt at byde online på de føl, som kommer under hammeren den 25. juni på Blue Hors, hvor Dansk Varmblod afholder auktion i samarbejde med Blue Hors. Igennem de kommende dage, vil vi præsentere de føl der kan bydes på, og nedenfor ses tre hingsteføl i rækken af lækre føl. 

Find hele kollektionen her.

Ekstraordinært og flot hingsteføl
Jestis Dakota Dream e. Dynamic Dream/Springbank II er et ekstraordinær flot hingsteføl, som er velbygget og en moderne sportsmodel med tre virkelig gode gangarter. Han bevæger sig ekstremt skønt med en fuldstændig ubesværet op-ad-bakke-tendens og en dejlig takt og løsgjorthed i hele kroppen.

I videoen nedenfor kan I se Jestis Dakota Dream i aktion. 

 Vellinjeret og højtstillet hingsteføl
So Nice er hvad han er - Feldbak's So Nice e. So Perfect/De Noir bevæger sig smidigt og med et dejligt flow i alle tre gangarter. Et vellinjeret og højtstillet hingsteføl.

I videoen nedenfor kan I se Feldbak's So Nice i aktion. 

Smukt, storrammet og vellinjeret hingsteføl
Var det noget med et komplet hingsteføl, som scorer højt på skalaen hvad angår eksteriør? Val D'isére Pilekær e. Vitalis/Goldfinger V.D.T er et smukt, storrammet og vellinjeret hingsteføl, som virkelig formår at anvende sine talenter. Han både skridter, traver og galoperer virkelig godt.

I videoen nedenfor kan I se Val D'isére Pilekær i aktion.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen