Tredjeplads til Tina Lund i 145 cm

26-04-2024 11:07

Mille Albinus Hjermitslev

I torsdagens højeste klasse i Sentower Park i Belgien blev Tina Lund placeret som nummer tre, mens også Emil Hallundbæk blev placeret i klassen

Copyright Ridehesten.com
Tina Lund og Ionesco Sitte ved Hingstekåring i Herning 2024. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i denne uge er mange danske springryttere til start forskellige steder rundt om i Europa. Det gælder også ved den populære destination Sentower Park i Opglabbeek, Belgien, hvor uge 2 af "Easter Tour" er i gang. 

Torsdag startede stævnet, og om aftenen var 37 ekvipager til start i den 2-stjernede klasse i 145 cm, der var en kvalifikationsklasse til Grand Prix'en senere på ugen. Klassen var en tidsspringning, og det blev til tre danske fejlfrie runder og to placeringer. Nummer tre i klassen blev Tina Lund og den 10-årige vallak Ionesco Sitte e. Hunters Scendro/ Argentinas. 

Emil Hallundbæk og Vincel e. Valentino 240/ Fabriano blev nummer 11. Derudover red Tina Lund også fejlfrit i klassen på Londons de Muze e. London/ Conthargos. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag byder stævnet i Sentower Park på klasser for unge heste og 1- og 2-stjernede klasser, herunder en 145 cm klasse, hvor der er point til verdensranglisten på spil.

Klassens resultat. 

Start- og resultatlister. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner