Truelsen tilføjer en topplacering

11-11-2023 09:53

Danske springryttere rider flotte placering hjem til det portugisiske stævne i Villamoura. Anna Kristine Truelsen sejrede i går i 130 cm-klassen

Copyright Ridehesten.com
Anne Kristine Truelsen og Coletta. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er en stor flok danske springryttere til start ved det internationale stævne i Villamoura, Portugal. Det er allerede blevet til en sejr for Emil Hallundbæk og flere danske placeringer. I går lykkedes det også Anne Kristine Truelsen at hive en sejr hjem.

I den 1-stjernede 130 cm-klasse klarede Anne Kristine Truelsen sig sikkert igennem banen sammen med Coletta e. Cornet de Lux/ Cassin. Det gjorde de på tiden 64,19 sekunder, og det blev klassens hurtigste ridt. Parret vandt dermed klassen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske ryttere red også med om top-10-placeringerne i går. Emil Hallundbæk blev sammen med Luchino e. Luccianno/ Carthago placeret som nr. 9 i den 2-stjernede klasse på 145 cm. Desværre forhindrede en enkelt fejl i hovedspringningen ham i at ride med i omspringningen.

Copyright Ridehesten.com
Kamilla Ladefoged Rasmussen og Galaxy Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Kamilla Ladefoged Rasmussen og Galaxy Ask e. Gipsy D'Ask/ Baloubet du Rouet (opdr. Stutteri Ask A/S) red sig også til en placering i CSI2* på 135 cm. Det lykkedes hende at ride en placering som nr. 9 hjem blandt et felt på 67 ryttere.

Stævnets start- og resultatliste. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen