Tysk derbyspecialist vinder Falsterbo Derby

13-07-2019 17:19

Den 1200 meter lange derbybane blev en udfordring for rytterne - to var fejlfrie til omspringning og Andreas Schou blev placeret

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou havde en god oplevelse i derbyet, og han er sikker på, der er en bedre runde gemt i Chacolot BS, når den får noget mere rutine.

- Det er fedt at ride derby, og motiverende med 100.000 euro i klassen, og med sådan et stadion, ja det er sjovt, bekræfter Andreas Schou, som var tilfreds med sin runde på den 1200 meter lange bane med mange specielle forhindringer. - Det var første gang den sprang vandgrav ved stævne, så der er mange ting, som var nyt for den i dag, fortæller han. Han påtog sig skylden for nedslaget på muren, der kom han lidt for dybt, og så misforstod Charcolot BS vejen ud af banen. Omvendt, så taklede den 9-årige hest banketten og den efterfølgende lodret helt let og enkelt, som man kan se på webtv klippet her i nyheden, og det var ellers en forhindring, som gav problemer for mange. Andreas sluttede på 9. pladsen med 12 fejl. 

Omspringningen kom til at stå mellem tyske Andre Thieme, som tidligere har vundet Hamburg Derby, og sidste års vinder af Falsterbo Grand Prix Steve Guerdat, fra Schweiz, som pt. er nr. et på Longines verdensranglisten. De to gav den virkelig gas i omspringningen, men det blev Andre Thieme og Contadur som to sejren med en tiendedels forspring til Evita og Guerdat. 

Sidste års vinder, og gårsdagens Grand Prix-vinder Peder Fredricson kom ind på tredjepladsen med Cute S med et enkelt nedslag. Det samme fik den tidligere derbyvinder William Funnell og Billy Buckingham samt Bart Bles/Gran Canyon van HD.

Se resultatet HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen