Revolution vinder 7-års kvalifikation (video)

30-08-2020 14:22

Sejren i kvalifikationen til PAVO & DRF's championat for 7-årige dressurheste på Vilhelmsborg i dag gik til avlshingsten Revolution og Andreas Helgstrand

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand og Revolution. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Blot syv ekvipager var til start i kvalifikation til PAVO & DRF's dressurchampionat for 7-års heste ved Danish Derbys B-stævne på Vilhelmsborg, hvor den velkendte ekvipage Andreas Helgstrand og Revolution e. Rocky Lee/ Rouletto satte sig på sejren. De har tre gange vundet den danske championatsfinale og har ved UVM vundet guld for 5-års og sølv for 6-års. Andreas fortalte, at Revolution for tiden er i topform, så han var lidt ærgerlig over et par fejl, bl.a. hvor Revolution i en travers sprang i galop , men ikke desto mindre leverede ekvipagen en imponerende ridt, der blev dømt til 84,597%. Det blev bl.a. til 9,5 for trav og 9,4 for galop og kapacitet.

Endnu en dansk UVM-ekvipage besatte andenpladsen, nemlig Anette Ejlersgaard og Baunehøjens Carpaccio DWB e. Charmeur/ Kermo's White Talisman (opdr. Pia Gobert). Her blev der givet 8 for både trav, galop og kapacitet.

Der er nu to kvalifikationer tilbage i PAVO & DRF' championat for unge dressurheste, og de finder sted den 12. - 13. september i hhv. Sportsrideklubben Aalborg og Frederiksværk Rideklub. Dernæst gælder det mellemrunden, som afvikles den 19. - 20. september i Grindsted Rideklub, inden det store finalestævne i uge 41 på Blue Hors.

Resultat af klassen.

Copyright Ridehesten.com
Annette Ejlersgaard og Baunehøjens Carpaccio DWB. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen