U25-mesterskab i springning er nu en realitet

12-06-2021 09:19

Når der den 5.-8. august afvikles DM og Agria DRF-mesterskaber hos Absolute Horses, bliver det med et særskilt mesterskab for U25-rytterne. På sit seneste møde godkendte DRF’s bestyrelse nemlig det nye mesterskab, der altså afholdes for første gang i år

Copyright Ridehesten.com

Mesterskabet er åbent for ekvipager, der har gennemført sværhedsgrad 5 i kvalifikationsperioden ved et B-, A- eller CSI-stævne, og derudover skal rytteren være minimum rytterkategori 5. Der afvikles på følgende måde:

  • 1 afdeling rides i S1* - metode C – tempo 375
  • 2 afdeling:
       1 runde rides i S1* - metode A – tempo 375
       2 runde rides i S2* - metode A – tempo 375.

Vigtigt skridt for talentudviklingen
Landstræner Bo K. Møller glæder sig over, at et mesterskab for U25-rytterne nu er en realitet
– Vi har i lang tid manglet et mesterskab for netop disse ryttere, da der er et stort spring fra U21 og op til seniorerne. Derfor har jeg en klar forventning om, at det nye mesterskab vil kunne bidrage til at motivere og fastholde rytterne, så vi forhåbentlig får endnu flere af vores dygtige ryttere med op i seniorrækkerne.

Også Christian Schou fra Absolute Horses er begejstret for det nye mesterskab, som også han mener, vil gavne talentudviklingen: – Et særskilt mesterskab for U25-rytterne er helt oplagt, og vi glæder os til at afvikle det sammen med de øvrige mesterskaber i august.

/DRF  

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen