Udsolgt på årets dyrskue

30-04-2024 14:13

Efterspørgslen på stande har været større end normalt. Det betyder, at Roskilde Dyrskue kan melde standarealer udsolgt til dette års dyrskue

Copyright Ridehesten.com
Fra et tidligere Roskilde Dyrskue. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Når Roskilde Dyrskue åbner portene til en weekend fyldt med flotte dyr, landbrugsmaskiner, fødevarer og en masse aktiviteter for både børn og voksne er det med stor opbakning fra nye som tidligere udstillere. Efterspørgslen på stande til Roskilde Dyrskue har overgået forventningerne, og det er med stor glæde, at Roskilde Dyrskue kan meddele, at samtlige standarealer til årets begivenhed er udsolgt.

– Vi er meget glade for den overvældende interesse, som virksomheder og udstillere har vist for Roskilde Dyrskue i år, og den store tilslutning betyder, at dyrskuet i år har over 450 stande fordelt rundt omkring på hele Dyrskuepladsen, siger salgskoordinator Niels Mathiasen.

Selvom meget er ved det gamle – som det hører sig til, så vil der også være nyheder på årets dyrskue. Dyrskuet kan blandt andet bryste sig af et nyt Street Food område med lækker mad fra alle verdenshjørner, og der er kommet havetraktortræk på programmet. Området med Fremtidens Håndværkere får besøg af hele 22 erhvervsuddannelser, som skal vise deres håndværk frem, og på Maskingårdspladsen vil der blive stillet skarpt på temaet energi, hvor blandt andet Biogas.dk kommer og formidler processen i biogasanlæg. En proces hvor samarbejdet med landbruget er en vigtig faktor.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Jakob Vind

På alle gårdspladserne zoomes ind på dansk landbrug og formidler i øjenhøjde for både store og små med en masse aktiviteter og oplevelser, hvor man blandt andet kan røre ved koens dissekerede yvere, ”se” grisens lunger i aktion, lave sine egne halmballer, male korn og meget meget mere.

Den store udvidelse af maskinudstillingen, som sidste år blev en realitet grundet efterspørgslen fra maskinbranchen gentager, og fødevareudstillingen i Spisekammeret har vokseværk og udvider med nye udendørs stande. Det giver plads til flere virksomheder, som vil komme og præsentere deres fødevareprodukter, og der vil være alt lige fra mjød til dansk oksekød og minihaver. I Spisekammeret har vi desuden sammensat et spændende program, hvor blandt andet kokkene Umut Sakarya og Michael Museth går i køkkenet og serverer smagsprøver. Der er også et område for iværksættere – et nyt tiltag i Spisekammeret.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Jakob Vind

Dyretilmeldingerne er endnu ikke afsluttet, men vi kan med glæde sige, at der er tilmeldt 50 flere heste end sidste år, så vi nu er oppe over 300 heste. Derudover er der de mange heste i Det Store Hesteshow, der løber af stablen flere gange dagligt i løbet af weekenden. Her kan man se over 25 forskellige hesteracer og mange kreative og flotte showindslag.

Roskilde Dyrskue er et af Danmarks førende arrangementer inden for formidling af det moderne danske landbrug. Med en god blanding af udstillere, aktiviteter og oplevelser ønsker vi at skabe en unik oplevelse for ba°de gæster og udstillere.

/Pressemeddelelse

Fakta
Om Roskilde Dyrskue

Roskilde Dyrskue afholdes den 31. maj til 2. juni 2024 på Roskilde Dyrskueplads.

Billetter kan købes via hjemmesiden, hvor man også kan finde yderligere information om udstillinger og aktiviteter.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner