Ugens mest sete salgshest: Erfaren RDH-hoppe som julegave?

20-12-2021 16:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Den 14-årige dressurhoppe Afriel Donas Dream efter præmiehingsten Uno Don Diego er en af ugens mest sete salgsheste på Ridehesten.com. Ejer Mathilde Søndergaard søger et blivende hjem med interesse i dressur til sin erfarne og arbejdsvillige RDH-hoppe 

Copyright Ridehesten.com
Afriel Donas Dream og Mathilde. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Afriel Donas Dream e. Uno Don Diego/Traumdeuter (opdr. Agner Jensen) er en af ugens meste sete salgsheste på Ridehesten.com store salgsdatabase med over 2.300 visninger af annoncen. 

Mathilde Søndergaard har ejet Afriel Donas Dream siden 2018, og har primært brugt hoppen til dressur. Da Mathilde skal starte på studie, søger hun en ny entusiastisk dressurrytter, som kan give Afriel Donas Dream et godt og blivende hjem. 

Copyright Ridehesten.com
Afriel Donas Dream og Mathilde. Foto: Privat

– Jeg har altid solgt mine hest gennem Ridehesten.com. Vi offentliggjorde annoncen i starten af december, og jeg har allerede modtaget langt over 20 henvendelser på sms og mail. Vi har haft fire fremvisninger på hende og flere er planlagt, fortæller Mathilde Søndergaard fra Nibe. 

Afriel Donas Dreams far er Uno Don Diego e. Dressage Royal, som er udnævnt til præmiehingst og materialeprøvevinder i dressur i 2006, og der er registreret 300 afkom efter hingsten i Danmark. 

Copyright Ridehesten.com
Uno Don Diego ved hingstekåring i 2006. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Et af de mest fremtrædende er den nu afdøde avlshingst ERA Dancing Hit (opdr. Stutteri ERA), der ved hingstekåringen i Herning i 2011 blev udnævnt til fløjhingst i det dressurbetonede hold, og senere udnævnt til guldmedaljehingst i Dansk Varmblod. 

– Afriel Donas Dream (dagligt kaldt Affe) er en rutineret dame, som har startet 72 C-stævner. Der i blandt en enkel MB0, og en hel masse LA'er. Hun er placeret til og med LA5. Hun kan øvelserne op til MB-klasserne, fortæller Mathilde Søndergaard. 

I kan se annoncen HER. 

Fakta
Skal din salgshest på forsiden af Ridehesten.com?

Ønsker du et hurtigt og sikkert salg? Så skal din hest være "Ugens salgshest" på Ridehesten.com. 

Ridehesten.com er Danmarks mest besøgte hesteside med i gennemsnit over 26.000 besøgende hver dag.

Vi huser i forvejen en populær salgsside med mange daglige besøgende, men nu har du muligheden for at skabe endnu mere opmærksomhed på din salgshest. 

Ugens salgshest på Ridehesten.com
Som ugens salgshest producerer vores redaktion en artikel om din salgshest.

Vi ringer dig op til et kort telefoninterview og skriver en artikel på 3-400 ord om din salgshest. Du har mulighed for at vælge 2-3 billeder fra vores store fotodatabase til artiklen.

Artiklen vil blive markeret som advertorial og ligge som topnyhed på ridehesten.com i minimum 2 timer.

Pris: 1250 kr. inklusiv moms.

Er du interesseret?
Kontakt Ridehestens redaktion på mail: info@ridehesten.com

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen