Ulf Helgstrand stiller op for Moderaterne

06-06-2022 11:12

Annika Knudsen Lorentsen

Lars Løkke Rasmussens nyligt stiftede parti Moderaterne har præsenteret flere af sine kommende folketingskandidater og på listen er Ulf Helgstrand, som er et kendt navn i hestebranchen, hvor han blandt andet er formand for Dansk Ride Forbund

Copyright Ridehesten.com
Ulf Helgstrand. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen har stiftet partiet Moderaterne og i weekenden præsenterede partiet en række personer, som vil være blandt partiets folketingskandidater ved næste valg. 

En af dem er Ulf Helgstrand, som i ridesporten er kendt som formand for Dansk Ride Forbund, ligesom han er engageret i den internationale ridesport og meget andet.

Copyright Ridehesten.com
I ridesporten ser man ofte Ulf som glad medaljegiver ved de danske mesterskaber, hvor han sætter en ære i at lykønske rytterne og hænge medaljerne om halsen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Ulf har i årevis været engageret i ridesporten, og med hans kandidatur er endnu en person med passion for hestesporten blevet særdeles engageret i dansk politik. Foruden passionen for ridesporten, er Ulf chefkirurg, og han kan altså kaldes sig alt fra hesteavler, til overlæge og nu også folketingskandidat. Privat er Ulf er gift med Ewa, og sammen har de tre sønner, heriblandt Andreas Helgstrand, som er kendt i hestebranchen som forretningsmand og medaljetager ved eksempelvis OL.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er mange velkendte navne på Moderaternes liste over folketingskandidater, og Ulf Helgstrand er således blevet kollegaer med personer som Jon Stephensen, som er mangeårig direktør hos teatret Aveny-T på Frederiksberg, tidligere Venstre-politiker Jakob Engel-Schmidt og selvfølgelig partiets stifter og tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Find hele listen over kandidater.

Læs mere om Ulfs baggrund for at stille op.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen