Under Hammeren med Elitefølauktionen

31-03-2014 10:47

Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra Dansk Varmblods auktionsudvalg kan opleves i aktion på landsdækkende i tv i aften, når Danmarks Radio sender programmet Under Hammeren

Formand for auktionsudvalget, Ulrik Kristensen og auktionarius Casper Cassøe har deltaget i en række optagelser til Danmarks Radios tv-udsendelse Under Hammeren. Det første afsnit af serien med deltagelse af Dansk Varmblod kan ses i aften på DR1 kl. 18:00. Ifølge DR vil Dansk Varmblod også deltage i udsendelserne den 1., 2., 3. og 7. april.

Et filmhold fra Danmarks Radio fulgte Dansk Varmblods auktionsudvalg sidste sommer; først ved følskuet i Hjallerup, sidenhen ved videooptagelse af de udtagne føl og sidenhen under selve Elitefølauktionen på Vilhelmsborg. Efterfølgende har Ulrik Kristensen og Casper Cassøe været i studiet i tv-byen.

I foromtalen af første afsnit af Under Hammeren skriver DR:

"Alt er på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit myldrer det ind med inkarnerede samlere, da Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus sætter en kæmpe samling Tekno legetøjsbiler på auktion. Hos Jan Kristensen fra HMA Maskinauktioner skal en sjælden Cadillac under Hammeren. Og Casper Cassøe og Ulrik Kristensen fra hesteavlsorganisationen Dansk Varmblod jagter de allerbedste elite-føl til deres kommende auktion."

 

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen