Ungdomsdressuren 2015

21-11-2014 10:17

Fredag den 5. december kl. 19.30 holder Dansk Ride Forbund informationsmøde for ryttere, forældre og trænere om planerne for ungdomsdressuren 

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto.

Mødet holdes ved finalerne i ECCO Cup 2014 på Middelfart Ridecenter, og hovedemnerne vil være værdierne i ”Talenthuset” og præsentation af sportsplanerne for 2015. Alle er velkomne.

Hvor skal vi hen?
Et stævneår er ved at være slut, og ledelsen i Dansk Ride Forbunds Elite- og Talentafdeling i dressur vil gerne benytte lejligheden til at præsentere planerne for 2015.

Landstræner for ponyerne Jette Nevermann og landstræner for junior- og ungrytterne Ulrik Sørensen har lagt næste års samlinger og vigtige mesterskaber ind i kalenderen, ligesom der allerede nu er indsat datoer for udtagelser til NM og EM. Normer for landsholdene og udtagelseskriterier er også skrevet ind i 2015 sportsplanen - alt sammen for at sikre åbenhed og klarhed for de ryttere, som ønsker at aspirere til brutto landsholdsgrupperne, og deres forældre.

Dansk Ride Forbund har i samarbejde med DIF og Team Danmark udarbejdet et værdisæt for talentudviklingen. Værdisættet udgør rammen for vores arbejde med de unge ryttere og er tænkt som et værktøj til at skabe ro og retning, tryghed og klarhed for ryttere, forældre og alle andre, som arbejder med udviklingen af de unge ryttere.

Skal værdisættet have en god virkning, er det vigtigt, at det smelter sammen med vores handlinger, og det har derfor en stor betydning for os at få præsenteret de enkelte værdier og de handlingsanvisninger, som beskriver den adfærd og de konkrete handlinger, der skal være bærende i talentudviklingsmiljøerne.

Dansk Ride Forbund håber derfor, at alle med relation til pony-, junior- og ungrytterne vil komme til informationsmødet, hvor man håber på at få en god dialog omkring arbejdet i ungdomsgrupperne.

Alle er velkomne!

Kilde: Dansk Ride Forbund

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen