Unghest placeret i Herning og Toscana på samme uge

15-03-2018 18:11

Camilla Tiefensee Schrøder

I lørdags blev Martin Dinesen Neergaard og Dusty Devil nummer tre i Youngster Cup-finalen i Herning efter at have ligget i toppen alle dage. Nu er de rykket til Toscana og har allerede opnået flere placeringer

Copyright Ridehesten.com
Martin Dinesen Neergaard og Dusty Devil i Herning i sidste uge. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

En ekvipage under dansk flag, der var stabilt med i toppen hele vejen igennem Youngster Cuppen i Herning, var Martin Dinesen Neergaard på Dusty Devil e. Carpaccio/Coronado, som er ejet af Lykkegaard Aps v/Rikke og Jesper Haastrup Kristensen og opdrættet af Anja Lunn. De var fejlfri alle dage og endte med en tredjeplads i finalen lørdag.

Fortsætter succesen i Italien
Søndag morgen tog de turen sydpå for at starte unghesteklasser ved Toscana Tour i Arezzo, Italien. Efter et enkelt stop i Tyskland undervejs ankom de i Arezzo søndag aften, og her er de allerede kommet rigtig godt fra start.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tirsdag lagde de ud med to fejlfri runder i en 130 cm-klasse for 7 års-heste, hvor de blev placeret som nummer seks. Onsdag red de igen to fejlfri runder i en tilsvarende klasse, hvor det blev til en ottendeplads. Og endelig i dag blev det til en flot tredjeplads efter en fejlfri runde i 130/135 cm for 7-års.

– Det er en hest, som jeg har redet ganske kort tid, ca. fire uger. Jeg har ind til videre redet otte klasser på den og er blevet placeret i alle. Både i Herning og hernede i Arezzo har det jo været internationalt, og det er en ret svær opgave for en 7 års så tidligt på sæsonen. Men jeg synes, Dusty Devil gør det fantastisk. Den vil gøre det bedste for rytteren, hver gang du er på banen – og så er resten op til rytteren, skriver Martin Dinesen Neergaard fra Italien.

Han er af sted med flere heste, og alle har sprunget godt de sidste dage, så han ser frem til de næste tre uger i Toscana Tour.

Følg Martin Dinesen Neergaard og de mange andre danske ryttere i Italien på online.equipe.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen