Ungt landshold samlede erfaring

28-10-2022 16:16

Annika Knudsen Lorentsen

Ved dagens Nations Cup i Spanien deltog Danmark med et særdeles ungt landshold, og deltagelsen handlede i høj grad om at samle erfaring - de unge ryttere gjorde en fin figur, og nulrunden fra Clara Hallundbæk var uden tvivl det danske højdepunkt

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

15 nationer mødtes her til eftermiddag i den 3-stjernede Nations Cup i Vejer de la Frontera, og her stillede Danmark med et historisk ungt hold. 

Holdet bestod af 20-årige Theodor Linde, 22-årige Philippa Wildfang Linde, 21-årige Caroline Rehoff Pedersen og 22-årige Clara Hallundbæk. Alle de danske ryttere gjorde en fin figur, men banen gav en del bomme til det danske hold, hvor Theodor kom i mål med fire nedslag, Philippa med ét og Caroline med tre. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Clara Hallundbæk sluttede for det danske hold, og det gjorde hun med manér, idet at hun leverede en fejlfri runde i sadlen på den velspringende HH Best Buy e. Baloubet du Rouet/ San Patrignano Cassini. 

Det danske hold lykkedes ikke med at sikre sig en plads i den anden og afgørende runde, og sejren gik i sidste ende til hjemmebaneholdet fra Spanien. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen