UNO Don Diego-sønner til KWPN-kåring

26-01-2016 11:58
Avl

To hollandskavlede unghingste efter DV-hingsten UNO Don Diego stiller til KWPN-hingstekåring i 's-Hertogenbosch i Holland i næste uge

Copyright Ridehesten.com
UNO Don Diego.

Den hollandske KWPN-hingstekåring finder sted i næste uge i Brabanthallen i 's-Hertogenbosch. I kollektionen af dressurhingste finder man bl.a. to unge KWPN-hingste efter Dansk Varmblodshingsten UNO Don Diego DVH 908. Kat.nr. 586 Icaros har Houston som morfar, mens kat.nr. 587 har San Remo som morfar. Under dressurhingste findes disse på side 19 med videoer.

UNO Don Diego DVH 908, der er halvbror til UVM-guldvinderen UNO Donna Unique og far til guldmedaljehingsten ERA Dancing Hit og dermed farfar til materialprøvevinderen Hesselhøj Donkey Boy, virkede i flere sæsoner i den hollandske avl, inden han blev solgt som dressurhest til USA.

Med en kendt DV-hingst som far er der også kat.nr. 575 Icarus de Jeu e. Sezuan/ Jetset-D. Danskejede hingste som bl.a. Don Olymbrio, Don Schufro, Zack og Fürstenball har også sønner udtaget til kåringen. I-årgangen repræsenterer første følårgang efter E-årgangen som fx Everdale og Eyecatcher.

For at se kollektionerne af dressur-, spring-, gelder- og kørehingste til KWPN-kåringen se HER og scroll ned til de orange rubrikker.

Copyright Ridehesten.com
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen