Uventet kandidat til direktørposten i Dansk Varmblod

01-04-2024 15:41

Jørgen Bak Rasmussen

Her på sidstedagen til ansøgning om stillingen som direktør hos Dansk Varmblod, hvor der skal findes en til at erstatte Casper Cassøe Krüth, har tidligere formand for DRF, Ulf Helgstrand, netop meldt sig på banen. Er du interesseret i jobbet, kan du stadig nå at søge. Fristen er i dag, den 1. april

Copyright Ridehesten.com
Ulf Helgstrand. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tidligere formand for Dansk Ride Forbund, Ulf Helgstrand, melder sig nu på banen som kandidat til posten som direktør i Dansk Varmblod, da han savner at have noget at rykke i. Han er pensioneret og har god tid til at gå ind i embedet og er indstillet på at gå til en fornuftig aflønning, da han også tænker på forbundets økonomi.

Ulf har stor erfaring fra 20 år med foreningsarbejde i rideforbundet, hvor han dog er blevet lidt træt. Nu vil han bruge sin erfaring til at gå op i avl og sport hos DV, hvor han tidligere har været næstformand under formand Jan Pedersen. De to  kender hinanden rigtig godt og kan få et forrygende samarbejde.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ulf Helgstrand bruger i øvrigt sin tid på at tage på fisketure i Øresund på sin båd med navnet Piaffe, men han synes stadig, det er spændende med foreningsarbejde og er klar til at komme i gang igen.

Det er stadig muligt for andre kandidater at søge jobbet, men du skal skynde dig for sidste frist er i dag.

Copyright Ridehesten.com
Tidligere formand for DRF, Ulf Helgstrand, sammen med formand for DV, Jan Pedersen. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen