UVM-hesten Classified Love på nye hænder

02-09-2016 14:16

Den 7-årige DV-hest, der med Stine Cassøe Jakobsen i sadlen to gange har deltaget ved UVM, er nu solgt til Tyskland

Copyright Ridehesten.com
Classified Love som DV-Eliteauktionsføl i 2009.

Casper Cassøe Krüth og hans far Niels Jørgen Cassøe Jakobsen købte hingsteføllet Classified Love e. Colman/ Gamblers Cup xx (opdr. Lene Ibsen) på Dansk Varmblods Elitefølauktion i 2009, og det køb udviklede sig til et langt og sjovt partnerskab omkring en hest, der har givet familien mange herlige oplevelser.

Ved hingstekåringen i 2012 opnåede Classified Love ikke avlsgodkendelse men fik 9 og 9,5 i løsspringning. To år senere sluttede han som nr. 6 i Dansk Varmblods Unghestechampionat i Herning med Stine Cassøe Jakobsen i sadlen. Samme år deltog ekvipagen ved UVM på Zangersheide - ikke som udtaget for Danmark men på privat initiativ - og sluttede som nr. 6 i 5-års finalen.

Sidste år var Stine og Classified Love udtaget på det danske hold til UVM på Zangersheide og var blot et nedslag fra finalen. I år har de været ude og starte 7-års klasser, lige som hesten nu også har fået sin debut i S-klasser. Da ekvipagen fornyligt red 145 cm finale ved Suså CSI*** meldte flere potentielle købere sig.

- Det førte til, at en tysk ungrytter kom og prøvede Classified Love ugen efter, og hun faldt for ham med det samme, så han er allerede afleveret i Tyskland i denne uge. Det er lidt vemodigt, eftersom far og Casper købte ham som føl, og vi har haft så mange store oplevelser sammen med den hest, fortæller Stine Cassøe Jakobsen, der er så heldig stillet at have flere talentfulde, yngre heste i stalden.

Copyright Ridehesten.com
Classified Love og Stine Cassøe Jakobsen i 2016.
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen