Ved Sunshine Tour går det fremragende

11-02-2022 06:14

Christine Krogh Frausing
Skribent

Danskerne leverer flotte resultater i spanske Vejer de la Frontera, hvor blandt andet Emil Hallundbæk har fået en placering i en 150 cm klasse

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk og High Nitro. Foto:; Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er et rigtig stort hold danske ryttere der lige nu er i spanien ved Sunshine Tour, for at ride stævne. I dag har en del danske ryttere redet gode resultater i hus, og blandt andet Emil Hallundbæk og hesten High Nitro e. VDL Empire/ Cobra, blev placeret som nr. 15 i en 150 cm klasse. Det lykkes ligeledes Rikke Haastrup Kristensen og Kasper H. Hansen at ride fejlfrit i klassen, men desværre ikke hurtigt nok til at være i betragtning til placering.

 

Ungheste med fine resultater

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rikke Haastrup, Kasper H. Hansen og Adam Sparlund Olesen tog i stedet placeringer i unghesteklassen for seks års heste, hvor Rikke med hesten Early F e. Eldorado van de Zeshoek / Ustinov blev placeret som nr. 8. Adam blev placeret som nr 10 med hesten Abba e. Bogegardens Apollo / Luganer, og igen som nr. 10 med hesten Quinten van Hippo-Lux e. Elvis ter Putte / Canaletto. Rikke  tog ligeledes 16. pladsen med hesten Skovlunds Zirocco e. VDL Zirocco Blue, imens Kasper snuppede 19. pladsen med hesten Balotelli e. Balou / Catoki. 

For fem års heste var det igen Adam Sparlund Olesen der stod for at ride danske placeringer i hus, da han med Blixenkrones Falaision e. Falaise de Muze / Caretino blev placeret som nr. 5, hvor Julie Højer Thomsen blev placeret som nr. 13 med hesten Gasalano e. Gerardus / Casall.

Derudover er der flere fine danske resulater i dag, der kan findes på start- og resultatlisten her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen