Velbesøgt åbent hus hos Katrinelund

25-04-2015 19:18

Annette Boe Østergaard

Avl

Mange avlere og ryttere og endda en busfuld fra Sverige havde i dag taget turen til Mors, hvor hingstestationen Katrinelund inviterede indenfor til åbent hus og hingstefremvisning

Det var chefen selv Ib Kirk har som åbnede showet på elitehingsten Crelido der efterhånden er blevet 19 år, og som lige er blevet pensioneret fra sporten med mindeværdig afsked ved hingstekåringen i Herinng. Dagen bød selvfølgelig på fremvisning af stationens hingste Tailormade Temptation, Quintet, Freestyle, Zodiac, Cantolar, Sandro's Adel, Diablo, Katrinelund Tin Tin samt oldenborghingsten Frisco Sprudalshøj og ponyhingsten Fredbo's Garmin.

Der blev vist en perlerække af talentfulde rideheste efter stationens hingste bl.a Lehmans Lilo e. De Noir flot fremvist af Stine Døssing, som blev nummer fire i finalen ved UVM i Verden sidste år.
Som noget nyt holdte dressurdommer Jesper Holst en vældig interessant mini-clinic om bedømmelse og fremvisning af championatsheste i dressur, og der blev fremvist championatsheste i alle aldersklasser
Efter fremvisningen var der åbent i staldene, og der var lang kø til grillpølserne, og Lasse og Mathilde underholdte sammen med hestemanden Peter Vester med deres hestesange i ridehallen.

Videoer

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner