Vellykket landsstævne i Hjallerup

27-06-2016 09:40

Hjallerup Rideklub afholdt i denne weekend for første gang landsstævne i springning, hvor flere af klubbens egne ryttere opnåede placeringer og DM-kvalifikationer

Copyright Ridehesten.com

Hjallerup Rideklub, der er Nordjyllands anden største rideklub og den største rideklub i Brønderslev Kommune opgjort på medlemstal, afholdt i weekenden stort springstævne på ridestadion. For første gang i klubbens historie afholdt Hjallerup Rideklub landsstævne i springning. Ca. 400 starter var igennem, og stævnet var for ponyryttere og ryttere under 25 år. - Vores bane er en af Danmarks bedste, udtaler klubbens springunderviser Rasmus Rise, der også var til stævne under hele stævnet.

Mange ryttere fra HRV deltog i stævnet sammen med ryttere fra hele Danmark og fra Norge. I det stærke felt opnåede flere HRV-ryttere placering og kvalifikationer til DM trods det stærke felt. - Målrettet og individuelt tilpasset undervisning skaber gode ryttere, og de to ugentlige springundervisningsdage vi har i HRV på vores fantastiske bane skaber gode ryttere og resultater. Jeg kan kun være tilfreds med hele stævnets afvikling og mine ryttere, udtaler Rasmus Rise.

Stævneleder Anette Svendsen udtaler, at Hjallerup Rideklub vil gøre landsstævne i springning til en fast årlig tradition i HRV, så rytterne bliver vant til at komme til Hjallerup og starte. - Vi har set hvordan vores årelige tilbagevendende dressurstævne har udviklet sig til at være et af Danmarks største landsstævner. Om to uger skal vi være klar til at tage imod dressurrytterne, og i år slår vi igen rekord med over 700 starter og 135 udlejede bokse. Alle i og omkring Hjallerup Rideklub har nogle travle uger, men vi har det sjovt sammen og vi får samlet klubben. Vi kan ikke afholde de store stævner uden vores fantastiske hjælpere, der altid støtter op, slutter Anette Svendsen.

/Pressemeddelelse.

Se stævnets resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen