Velspringende Kristian Skovrider i S-sejr

01-05-2021 23:22

Der var ikke noget at sætte en finger på under dagens landsstævne i springning hos Riders Cup, hvor vejret viste sig fra sin absolut bedste side. Kristian Skovrider var særdeles velspringende og sikrede sig de to første placeringer i dagens 145 cm klasse

Copyright Ridehesten.com
Anne-Charlotte Bøgh-Sørensen Catniss 7. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Med lige knapt 275 starter ved dagens landsstævne hos Riders Cup har der været springning morgen til aften i det mest fantastiske vejr. Der er blevet redet lige fra LA1* til S1* og dagen har budt på adskillige flotte nulrunder. En del af klasserne har i denne weekend været delt op i to eller tre afdelinger for at kunne overholde forsamlingsforbuddet og klassernes resultat blev derfor slået sammen.

For Anne-Charlotte Bøgh-Sørensen og Catniss 7 e. Canstakko/Lacros kunne dagen ikke være forløbet meget bedre, da de vandt både LA1* og MB1* og var absolut hurtigst i MB'en med en fejlfri runde i tiden 61,57 sekunder. Nummer to i klassen blev Christian Tang Nielsen på Carmandia e. Cabachon/Quite-L (opdr. Stutteri Sorgenfri Steffen K. Sunesen) i tiden 63,83 sekunder, mens Sandra L. Hansen og Staugaard's Faithful Heart e. Hearbeat/Prince Mab XX (FR) (opdr. Mette-Margrethe Staugaard) blev nummer tre med en nul runde i tiden 64,98 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen på Zero K. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Erfarende Kasper H. Hansen har taget en del heste med til Riders Cup og med Zero K e. Kannan/Robin Z II (opdr. Eskild Black Pedersen & Søren Knudsen) var de i dag den hurtigste ekvipage i MB2**, da de med en fejlfri runde red over målstregen efter 61,00 sekunder. Nærmeste konkurrent var Jessicia Toelstang på Bjerglunds Campari e. Cajus/Cantona 2 (opdr. Kirsten og Paul Petersen) i tiden 64,12 sekunder, mens Sara Spåbæk Johansen på Raabjergs Gazella e. Favorit Ask/Goodman (opdr. Tommy Raabjerg Larsen) fulgte efter på tredjepladsen i tiden 65,69 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Konstantin Deeken Künnemann på Cressendo BV Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Det var uhyggelig tæt løb i MA1*, hvor de mandelig ryttere satte sig på de første placeringer. Konstantin Deeken Künnemann på Cressendo BV Z e. Canturano/Cassini I var fejlfri i tidsspringningen efter 70,83 sekunder, mens Ulrich Gaarselv pustede Konstantin lige i nakken, da han med Gaby Ask e. Cris Ask/Baloubet du Rouet (opdr. Stutteri Ask) ligeledes red en fejlfri runde, bare på 70,92 sekunder.  Unge Josefine Sandgaard på Lady Carmen M e. Contendro I/Carano (opdr. Stutteri Mariendal v/ Karen Kappel) formåede at blande sig i toppen af klassen med en nulrunde i tiden 71,15 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen på Rubens de Laume. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Det var lige ved at også sejren i MA2** skulle tilfalde en herre, men det fik Caroline Rehoff Pedersen på Rubens de Laume e. Tam Tam/Reve D'elle lavet om på. Som sidste rytter i klassen satsede var Caroline særdeles hurtig og stoppede uret efter 75,38 sekunder, hvilket var mere end rigeligt til at indtage førstepladsen. På andenpladsen blev det Martin Neergaard på Ibalou e. Balou de Rouet/Highline i tiden 78,98 sekunder, mens Mikkel Laursen på Come Undone One e. Chacco-Blue/Cento blev nummer tre i tiden 79,33 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Kristian Skovrider på Special de Gamet. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

19 ryttere mødtes her til aften S1*, hvor Kristian Skovrider red på banen som klassens anden rytter med Special de Gamet e. Stakkatol/Vetiver de Gamet. Med en lyn hurtig runde i tiden 75,52 han satte barren højt og det var der ingen som formåede at efterligne. Som en af de sidste i klassen på Now And Ever e. Numero Uno/Cordalme, red ham næsten lige så hurtigt i tiden 77,52, så han derved indtog andenpladsen på Now And Ever. Camilla Fliedner Ernst og Fiona Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Carthago (opdr. Stutteri Ask) var dem som kom Kristian nærmest, da de sluttede i tiden 78,69 sekunder.

Se alle start - og resultatlister HER

Ridehestens fotograf har været til stede hele dagen i dag. Husk at se billederne på Ridehesten.com senest mandag

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen