Verdens bedste ryttere søger heste

13-11-2018 11:04

Danmark slutter denne sæson som nr. et på FEI’s verdensrangliste over paradressurhold. Tre medaljer ved WEG i Tryon og flotte internationale resultater i sæsonen har gjort de hjemlige ryttere til nogle af verdens bedste, men for at blive på toppen kræver det heste af en særlig slags

Copyright Ridehesten.com

Mange års optimering af paradressursporten har resulteret i, at vi herhjemme er blandt verdens bedste nationer i denne disciplin. Kompetente trænere står bag rytterne, og med landstræner Astrid Gemal og holdleder Anette Bruun Jensen i spidsen er der skabt en grobund for yderligere udvikling. Som den dobbelte verdensmester Stinna Tange Kaastrup understreger, er forbundet lyttende og parat til den ønskede optimering, og landsholdet får opbakning fra kompetent dyrlæge, sportspsykolog samt fysioterapeuter til både ryttere og heste, og det betyder alverden.

Heste til fremtiden – måske fra dig?
Landstræneren og landsholdsrytterne er fremsynede, og de ved, at selvom de har rigtig gode heste lige nu, så skal de også tænke på fremtiden, og det er en særlig type heste, som de efterspørger.

Flere af landsholdsrytterne rider heste, som er stillet til rådighed for dem af hestenes ejere. Stinna har fået Horsebo Smarties stillet til rådighed af Helle Kristiansen, Stutteri Horsebo – Line Munk Madsen har fået Hønnerups Beebob stillet til rådighed af Wendie Hagedorn Jørgensen, Stutteri Hønnerup og Tobias Thorning Jørgensen har fået Bruunholms Caribian stillet til rådighed af Signe og Thomas Kirk Kristiansen, Kirk Arabians.

Læs resten af den spændende artikel i Ridehestens november nummer.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen