Verdens bedste til Olympia

29-11-2017 12:41

Hele syv af verdensranglistens 10  bedste springryttere rider på banen ved det internationale julestævne Olympia Horse Show i London i midten af december

Copyright Ridehesten.com
Scott Brash
Nyheden fortsætter efter annoncen

The London International Horse Show i Olympia fandt sted første gang i 1907, men stævnet som vi kender i dag blev startet af Raymond Brooks-Ward i 1972.
I år finder det internationale julestævne sted den 12-18. december i Olympia. Showet vil som altid være pakket med ridning i verdensklasse, bl.a. FEI World Cup i springning, dressur og kørsel, men der er selvfølgelig også plads til underholdning for hele familien med blandt andet Osborne Refrigerators Shetland Pony Grand National og The Kennel Club agility.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Over 90.000 besøgende forventes at deltage i showet, hvor syv af verdens top 10 springryttere indtager banerne i Olympia Grand Hall. Hjemmebanefavoritterne Scott Brash og Ben Mahr, vinder og runner-up af Longines FEI World Cup afdelingen i 2016, er klar til kamp. Men de britiske ryttere er oppe i mod stærke konkurrenter, når regerende Olympia Grand Prix vinder Daniel Deusser sammen med landsmændene Christian Ahlmann og Marcus Ehning vender tilbage.

Også Frankrig, der er regerende olympiske holdmestre, stiller med stærke ryttere, herunder verdensranglistens nummer tre Kevin Staut, og tidligere nummer 1 på verdensranglisten Simon Delestre.
Den nyslåede vinder af Longines Global Champions Tour 2017, hollandske Harrie Smolders er også at finde på startlisten. Verdens nummer fire, Italiens Lorenzo de Luca og landsmanden, den notorisk hurtige Emanuele Gaudiano, er også sikre på at være blandt toppen, ligesom 2016's individuelle olympiske sølvmedaljetager Peder Fredricson og dobbelt Longines FEI World Cup vinder og 2012-OL vinder Steve Guerdat er med helt fremme, når der skal kæmpes om point til den samlede stilling i Longines FEI World Cup i forsøget på at kvalificere sig til finalen i april 2018.

Se mere HER

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen