Verdensmesteren har skiftet ejer

18-10-2016 20:05

Den dobbelte verdensmester for 5-års og 6-års heste Fiontini, er nu solgt til en svensk rytter, som til daglig træner ved Helgstrand Dressage

Copyright Ridehesten.com

Det har Helgstrand Dressage netop oplyst i en nyhed på deres hjemmeside, hvor de samtidig afslører at Fiontini e. Fassbinder/Blue Hors Romanov (Opdr. Hanne Lund og Henrik Hansen) er solgt til 21-årige Beata Söderberg som har sin daglige gang hos Helgstrand Dressage.

Hoppen, som de fleste kender og som har været på manges læber de seneste par år, har haft et unik makkerskab med spanske Severo Jurado López. Sammen red de sig direkte ind i dommernes smag og folkets hjerter ved UVM i Verden, hvor de opnåede den eftertragtede titel som verdensmestre for 5-års heste. 
I år gentog parret succesen ved UVM i Ermelo for 6-års, hvor de i den indledende klasse havde et gennemsnit på 9,02, mens de i finalen havde et snit på intet mindre end 9,58.

Copyright Ridehesten.com
Kun 21 år er Beata Söderberg som nu overtager tøjlerne på Fiontini. Her ses hun på hesten Hilfiger, som hun har startet ved flere danske stævner

- Vi kender Beata rigtig godt, da hun træner hos os til hverdag. Hende og Fiontini er et fantastisk match, og vi glæder os over, at Fiontini bliver i stalden, sådan at vi kan fortsætte og bidrage til den positive udvikling, siger Andreas Helgstrand til hjemmesiden, Helgstrand Dressage og fortsætter - Vi indledte et samarbejde med Fiontinis avlere, Hanne Lund og Henrik Hansen for to år siden, og vi er enormt stolte over de resultater, den unge hoppe allerede har opnået, siger Andreas.

Fiontini og Severo Jurado López er ankommet i Odense for at starte championatsfinaler.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen