"Vi kalder hende Mrs. Valegro"

03-05-2018 18:13

Camilla Tiefensee Schrøder

Sådan siger Carl Hester om Charlotte Dujardins nye unge stjerne, hoppen Mount St. John Freestyle. Begge topryttere er til start i Grand Prix ved Royal Windsor Horse Show i næste uge, men Dujardin og Freestyle er favoritter

Copyright Ridehesten.com
Carl Hester og Charlotte Dujardin med Mount St. John Freestyle, som Carl Hester kalder "Mrs. Valegro." Foto: Royal Windsor Horse Show
Nyheden fortsætter efter annoncen

Både Charlotte Dujardin, som fornylig gjorde spektakulær comaback i international Grand Prix-dressur, og hendes træner og kollega Carl Hester deltager ved Royal Windsor Horse Show i år, som finder sted den 9.-13. maj.
De to britiske topdressurryttere har begge vundet Grand Prix-klassen ved det prestigefyldte stævne – sidste år var det Carl Hester, der vandt, men i år bøjer han sig i forvejen lidt i støvet for 32-årige Charlotte Dujardin og hendes kun 8-årige Mount St. John Freestyle e. Fidermark I/Donnerhall.
– I år forudser jeg, at Charlotte vinder, for hendes hest er helt sensationel. Vi kalder hende Mrs. Valegro efter vores største stjerne af alle tider, Valegro, som vandt tre olympiske guldmedaljer. Bare vent og se!, udtaler i en pressemeddelelse fra Royal Windsor Horse Show.

Copyright Ridehesten.com
Carl Hester er til start på den 9 år gamle vallak Hawtins Delicato e. Diamond Hit/Regazzoni. Foto: Royal Windsor Horse Show
Nyheden fortsætter efter annoncen

Charlotte Dujardin udtaler, at hun glæder sig til at ride i den smukke slotspark med sin WEG-aspirant, Mount St. John Freestyle.
– Der har altid været en fantastisk atmosfære omkring dressuren, som sædvanligvis foregår under projektørlys om natten, hvilket gør det helt unikt – Mount St. John Freestyle kommer til at elske det, og jeg glæder mig rigtig meget.

Traditionsrigt stævne fejrer 75 år
Det årlige Royal Windsor Horse Show er den eneste begivenhed, hvor det private område omkring Royal Windsor Castle i England er åbent for offentligheden, og Dronning Elisabeth II har deltaget hvert år, siden det startede. Stævnet fejrer i år 75 års jubilæum og har en lang tradition helt tilbage fra anden verdenskrig, hvor det oprindeligt startede som et krigsindsamlings-event.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen