Victoria sluttede i top i Odense

20-02-2023 11:40

Annika Knudsen Lorentsen

Ved Scandinavia Jumping Tour har hesterytterne weekenden over redet en masse forskellige klasser, og i går sluttede stævnet med blandt andet den 140 cm høje U25 Stutteri Ask Trophy-kvalifikation

Copyright Ridehesten.com
Maria Hjort Frederiksen med Engerupgaards Conlido. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rigtig mange ryttere var i den forgangne uge samlet i Odense Congres Center, hvor der blev afholdt Scandinavia Jumping Tour

Stævnet bød blandt andet på Stutteri Ask Trophy-kvalifikation, og mens pony- og childrenrytterne red deres Stutteri Ask Trophy-klasser tidligere på ugen, sluttede stævnet med kvalifikationen for U18 og U25-ryttere. 

U18-rytternes Trophy-klasse var slået sammen med seniorrytternes MA1*, som blev vundet af seniorrytter Maria Hjort Frederiksen med Engerupgaards Conlido e. Crelido/ Coronado (opdr. Engerupgaard A/S v/Lotte Holm). Bedste U18-rytter i klassen blev Isabell Victoria Frost Jensen, som tog fjerdepladsen med Imprevisto e. Vento/Limbus. 

Copyright Ridehesten.com
Victoria Sophia Hjort-Madsen med Catwalk V. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos U25-rytterne var det Victoria Sophia Hjort-Madsen der sikrede sig sejren med den velspringende vallak Catwalk V e. Cosmeo/Heartbeat (opdr. Ole Christensen). U25 Trophy-klassen blev afviklet på en 140 cm-høj bane og det lykkedes hele 11 ud af de 20 ekvipager i klassen at ride fejlfrit i hovedrunden og dermed sikre sig en plads i den afgørende omspringning. 

Se alle resultater fra stævnet. 

Ridehestens fotografer var løbende til stede ved stævnet, og billederne kan findes online her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen