Video: Nations Cup-sejr til Schweiz

17-05-2019 20:44

Camilla Tiefensee Schrøder

Det var et tæt opgør mellem Schweiz og Belgien, men VM-bronzevinderen Steve Guerdat havde is i maven som sidste rytter på banen og sikrede sit hold Nations Cup-sejren med sin stjernehoppe Bianca 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det schweiziske landshold vandt her til aften den første runde af Longines FEI Nations Cup i Springning 2019, som blev afviklet ved det internationale stævne i La Baule, Frankrig.
Holdet sluttede den femstjernede springkonkurre med et samlet resultat på fire fejl takket være en fejlfri indsats fra Steve Guerdat på Albufehren's Bianca og Niklaus Rutschi på Cardano CH. Se deres runder i videoklippet nederst i artiklen.

Der var spænding til sidste sekund, da Steve Guerdat var sidste rytter på banen og med sin fremragende 13-årige hoppe efter Balou du Rouet sikrede holdets placering i toppen. Holdet vandt med kun et enkelt point ned til konkurrenterne fra Belgien.

Værtsnationen Frankrig sluttede på tredjepladsen med i alt 8 fejl, ganske tæt efterfulgt af Irland på fjerdepladsen med 9 fejl.

Hermed er Nations Cup-sæsonen skudt i gang i Europas førstedivision.

Se resultatlisten.

Det danske landshold deltager i den europæiske andendivision, hvor der denne weekend er Nations Cup-stævne i Drammen. Det blev dog ikke til nogen placering for det danske landshold her til aften.

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen