Vidste du, at Ridehesten også laver podcast?

19-06-2021 08:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Lyt og lær er formålet med de podcastafsnit som vi producerer på Ridehesten. Hør blandt andet om fodring af den stressede sportshest, hvordan du afhjælper tynd mave, og så har vi lige udgivet et afsnit med hestetandlæge og dyrlæge Christina Suntum Sørensen om bidtilpasning 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ridehesten er til for at gøre dig klogere på din hest. 

Derfor har vi 2021 produceret flere podcasts, som du kan lytte, mens du laver staldarbejde, harver ridebanen, på vej til stævne eller hjemme på sofaen. 

Du kan lytte til alle afsnittene ved at trykke HER. 

I to af afsnittene interviewer vi agronom og foderrådgiver Maria Brun-Rasmussen fra Brogaarden, hvor hun fortæller om, hvordan vi sikrer, at vores heste får vitaminer og mineraler nok. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Du kan også møde dressurrytter Marie Juul og hoppen Uno Zenzation, som er lidt varm og har tendens til at stresse op. Derfor hjælper foderrådgiver Sanne Madsen dem med at lave en ny optimeret foderplan. 

Tryk her og lyt til vores podcast. 

Det nyeste afsnit i Ridehestens podcast handler om at vælge det bedste bid til sin hest. Her interviewer vi dyrlæge og hestetandlæge Christina Suntum Sørensen, som gennem 10 år har lavet bidtilpasninger på alt fra dansk varmblod til islandske heste. 

Hør afsnittet her: 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen