Vil dygtiggøre sig i Holland

21-01-2023 13:48

Annika Knudsen Lorentsen

22-årige Gabriella Buur Ziegler er fornyligt flyttet til Holland, hvor hun vil dygtiggøre sig som rytter under vingerne af danske Christina Nielsen og portugisiske Adir Dias de Abreu, der driver Prime Stables sammen

Copyright Ridehesten.com
Gabriella Buur Ziegler med Syvhøjegårds Elegant Caca. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Herhjemme har Gabriella Buur Ziegler de seneste år haft succes med sin hest Syvhøjegårds Elegant Caca e. Casir Ask/ Carano (opdr. Syvhøjegård v. Niels Osterland), og ekvipagen har blandt andet redet et par S-klasser, ligesom de sammen har opnået topplaceringer internationalt. Nu er tiden kommet til, at Gabriella skal udvikle sig som rytter og prøve kræfter med at ride på fuldtid. 

– Jeg er taget til udlandet for at ride, da det Holland er placeret mere centralt i Europa, og det giver mig derfor muligheden for at komme mere ud til stævner rundt omkring i Europa. Det giver mig samtidig mulighed for at udvikle min ridning og få nye kontakter, indleder Gabriella og fortsætter: 

– Jeg har valgt at tage til Prime Stables, fordi jeg har fået muligheden for at uddanne mig under Christina og Adir. Jeg har fulgt begge ryttere fra meget var yngre, og jeg er fascineret og imponeret over dem begge som ryttere. De har begge kvaliteter i deres ridning, som det er et privilegium at lære fra. 

Flere heste under sadlen
Gabriella har i lang tid været vant til kun at have en hest at ride, men hos Prime Stables får hun mulighed for at prøve kræfter med langt flere. 

Copyright Ridehesten.com
Gabriella Buur Ziegler med Syvhøjegårds Elegant Caca. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg skal ride en masse heste til hverdag og gøre hvad der nu hører til af staldarbejde. Jeg kommer til at komme ud til stævner rundt omkring i Europa, og det glæder jeg mig meget til. Jeg har altid været vant til at have en hest at ride på, så for at udvikle min egen ridning, er det et plus for mig at få lov til at ride på flere heste, hvor jeg lærer at omstille mig og ride forskellige typer, forklarer hun og fortsætter: 

– Jeg håber at blive til en rytter, der kan være med i nogle af de lidt sjovere og sværere klasser i fremtiden, og på måske at kunne starte min egen virksomhed med ridning af heste engang i fremtiden. Mine planer for 2023, er at blive stabil i de højere klasser med min egen hest, og samtidig har jeg planer om at blive dygtigere helt generelt som rytter. 

God stemning
Teamet hos Adir Dias de Abreu og Christina Nielsen er velfungerende, og Gabriella er glad for at være blevet en del af det. 

– Det er megafedt at være kommet herned. Der er rigtig god stemning i stalden, og vi har nogle rigtig gode heste i stalden pt. Jeg har ikke været her så længe endnu, men jeg kan allerede mærke, at jeg er ved at udvikle mig, og jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad fremtiden kommer til at bringe for mig, og for Prime Stables, slutter Gabriella.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen