Vind med EM mod Miner

19-03-2013 09:02

Signe Wiese

Dansk Flygtningehjælp og ECCO FEI European Championships 2013 er gået sammen om at samle ind til minerydningsarbejde i Sydsudan med partnerskabet EM mod Miner. Nu har du chancen for at vinde fem endagsbilletter til EM, rideudstyr til en værdi af 1200 kr. – og samtidig støtte minerydning

Copyright Ridehesten.com

”Vind med EM mod Miner” er en konkurrence der afholdes fra den 13. marts kl. 9 til den 29. marts kl. 12, hvor privatpersoner dyster om at samle mest ind til minerydning i Sydsudan. Den person, der samler mest ind, vinder hovedpræmien, som er fem endagsbilletter til ECCO FEI European Championships 2013 Jumping Dressage & Para-Dressage, samt rideudstyr fra HERI Rideudstyr til en værdi af 1.200 kr.

Halvvejs i konkurrenceperioden trækkes der desuden lod om to gavekort fra HERI Rideudstyr til en værdi af 650 kr. blandt dem, der har samlet minimum 500 kr. ind.

Konkurrencen foregår via ”Start din egen indsamling”, som er en digital indsamlingsbøsse, der på en sjov og nem måde kan deles med venner, familie, kollegær og bekendte via sociale medier, e-mail osv. Dine venner kan donere direkte til din indsamling, og du kan løbende følge med i, hvordan det går med donationerne.

Midlerne fra indsamlingerne går til minerydning i Sydsudan. Kun en begrænset del af landet er ryddet for miner og børn og voksne bliver lemlæstet af minerne. Samtidig betyder frygten for minerelaterede ulykker, at skolebyggeri og landbrug bliver sat på standby. Før Sydsudan for alvor kan gennemgå udvikling og vækst, er der behov for at landet bliver ryddet for miner.

Start din egen indsamling her.

Læs mere om partnerskabet EM mod Miner

Kilde: Pressemeddelelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen