Vinderne af dette års Københavnsmesterskaber for ponyer er nu fundet

25-06-2022 20:13

I denne weekend afholder Sportsrideklubben landsstævne i dressur for ponyer hvor der samtidig afholdes finaler i Københavnsmesterskaberne for ponyer og heste. I dag lørdag er dette års vindere for ponyer blevet fundet

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag lørdag er der ved Sportsrideklubbens landsstævne for ponyer blevet afholdt finaler i dette års Københavnsmesterskaber for ponyer, mens det i morgen er hestenes tur til at ride finale.

Fakta
Om Københavnsmesterskabet

Københavnsmesterskaberne er en årlig turnering som afholdes for medlemmer af klubberne Ballerup Rideklub, Holte Rideklub, Sportsrideklubben og Vallensbæk Rideklub. Mesterskabet afvikles i LB3, LA3 og PRI for ponyer, samt LA1/4 (children), LA1, LA4, MB0 og MA1 for heste. Der afholdes tre kvalifikationer og kvalificeret til finalen er de equipager med højeste gennemsnitlige procent fra deres to bedste resultater fra kvalifikationerne. Vinderen af hver mesterskabsklasse er den equipage som opnår den højeste gennemsnitlige procent fra de to kvalifikationsresultater og finaleklassen.Københavnsmesterskaberne er en årlig turnering som afholdes for medlemmer af klubberne Ballerup Rideklub, Holte Rideklub, Sportsrideklubben og Vallensbæk Rideklub. Mesterskabet afvikles i LB3, LA3 og PRI for ponyer, samt LA1/4 (children), LA1, LA4, MB0 og MA1 for heste. Der afholdes tre kvalifikationer og kvalificeret til finalen er de equipager med højeste gennemsnitlige procent fra deres to bedste resultater fra kvalifikationerne. Vinderen af hver mesterskabsklasse er den equipage som opnår den højeste gennemsnitlige procent fra de to kvalifikationsresultater og finaleklassen.

Dagens første mesterskabsklasse gik i LB3 og forud for finalen så stillingen således ud:

1. Maya Schrøder Hemels og Mars Macht Mobil - 70,928%
  2. Anton Lykke Fogelberg og Foldbergs Filur - 69,759%
  3. Jaqueline Julie Maarschalk og Strandagers Ranja 69,315%

Vinder af mesterskabet blev Maya Schrøder Hemels og Mars Macht Mobil som idag red til 68,979% og dermed opnåede en samlet score på 139,907%.

På en andenplads i mesterskabet blev det Ida Marie Willemoes Sørensen og Prinsesse Fiona som idag red klassens bedste procent 70,645% og opnåede en samlet score på 139,597%. Tredjepladsen gik til Anton Lykke Fogelberg og Foldbergs Filur som opnåede samlet 137,823%.

Dagens næste mesterskabsklasse var LA3 hvor stillingen inden mesterskabet var som følgende:

1. Sofie L. B. Thomsen og Milky Way - 72,584%
  2. Frederikke Blom og Daugaards Magnifique - 69,167%
  3. Sofia Amelia Holm Poulsen og Calandias Eclipse - 68,459%

Denne stilling blev der ikke lavet om op i dagens mesterskab. Klassens bedste rytter og vinder af mesterskabet i LA3 blev Sofie L. B. Thomsen og Milky Way som idag red til 70,444% og opnåede en samlet score på 143,028%.

Andenpladsen gik til Frederikke Blom og Daugaards Magnifique som idag red til 67,555% og samlet 136,722%, mens Sofia Amelia Holm Poulsen og Calandias Eclipse tog tredjepladsen med samlet 135,459%.

Det sidste ponymesterskab gik i PRI og og her så stillingen således ud inden finalen:

1. Ingrid Nathan Pramming og Lorenzo - 67,219%
  2. Mathilde Kragh Thaysen og Nørlunds Fergie - 66,876%
  3. Mathilde Daniella Hammarkvist og Nyholts Walker - 65,250%

Også i PRI mesterskabet blev rækkefølgen som stillingen fra kvalifikationerne. Vinder blev Ingrid Nathan Pramming og Lorenzo med samlet 132,927%. Andenpladsen gik til Mathilde Kragh Thaysen og Nørlunds Fergie med samlet 131,001% og Mathilde Daniella Hammarkvist og Nyholts Walker tog tredjepladsen med samlet 129,958%.