Vitalis-/My Vitality-helbror dagens KWPN-præmiehingst

05-02-2022 19:53
Avl

Fire præmierede dressurhingste ved den hollandske KWPN-hingstekåring, hvoraf de tre er avlet af samme opdrætter. En helt unik avlerpræstation

Copyright Ridehesten.com

Yderligere 16 unge dressurhingste blev af KWPN's dressur-kåringskommission, bestående af Bert Rutter, Johan Hamminga og Wouter Plaizier, godkendt til afprøvning, hvilket får det samlede antal godkendte dressurhingste over to dage op på i alt 39.

I dag kunne dommerne tilføje en præmiehingst til de tre, de udvalgte i går. Det blev i dag en helbror til de kendte avlshingste Vitalis og My Vitality, nemlig One-Two-Three e. Vivaldi/ D-Day fremstillet af Stal 104 v/ Willeke Bos. En kvalitetsfuld hingst, der lever op til sine helbrødre.

Netop Willeke Bos har for alvor skrevet historie ved denne hingstekåring med fem godkendte ud af seks fremstillede hingste. Det drejer sig om Helgstrands dejlige præmiehingst Opoque, ovennævnte præmiehingst One-Two-Three, som er helbror til Vitalis og My Vitalis, præmiehingsten Otazua, der har samme mor som Jameson, den vidunderlige Vitalis-søn Obsession, som er trukket på Jamesons søster samt den godkendte Oklahoma e. Deparon US/ Spielberg.

De dressurbetonede præmiehingste:

  • Kat.nr. 300 Otazu e. All At Once/ Negro fremstillet af Stal 104
  • Kat.nr. 301 Opoque e. All At Once/ Davino V.O.D./ Fürst Heinrich  fremstillet af Stal 104 og Andreas Helgstrand
  • Kat.nr. 343 Omar Sharif e. Escamillo/ Ferguson/ De Niro fremstillet af Stal Brinkman
  • Kat.nr. 578 One-Two-Three e. Vivaldi/ D-Day/ Argus fremstillet af Stal 104 v/ Willeke Bos
Copyright Ridehesten.com
Præmiehingsten Omar Sharif. Foto: Stal Brinkman
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald