Vivaldi K solgt til Quatar

20-09-2013 16:38

Britt Carlsen

Andreas Schou har solgt sin og Jannike Wests dejlige avlshingst Vivaldi K til en rytter fra Quatar

Ved P.S.I. FEI European Jumping Championships i Herning blev Andreas Schou nr. 15 i den individuelle finale på avlshingsten Vivaldi K e. C-Indroctro. Det blev så kulminationen på en helt fantastisk udvikling den 11-årige hingst har vist i denne sæson. 
- Der har været kunder til hingsten gennem hele sæsonen, men resultatet ved EM resulterede i endnu større interesse, og så var det også pludselig en helt anden pris på hingsten, fortæller Andreas Schou, der sammen med Jannike West er blevet far til en søn i juli i år. Interessen for hingsten resulterede i en hurtig handel en uge efter EM, og i går gik pengene ind på kontoen hos West og Schou.

- Det er en 19-årige ungrytter fra Quatar, som skal ride Vivaldi fremover. De unge ryttere fra Quatar træner hos Markus Fuchs, men Vivaldi skal flyve til Quatar om et par uger, da rytteren skal ride et stævne der, fortæller Andreas, og derfor bliver Vivaldi stående i Sommersted de næste to uger.
- Det er natruligvis ærgerligt at miste så god en hest, for han ville have været sjov at have med i truppen til VM i Normandiet til næste år, især med den udvikling den har taget over sommeren i tankerne, erkender Andreas Schou, der håber på, at han får en ny hest, der kan matche Vivaldi K eller en af staldens lovende yngre heste vokser med opgaverne i den kommende vinter.

Se video fra EM med Vivaldi K og Andreas Schou her

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen