Voldsom biljagt med stjålet hestetrailer med heste i

10-02-2022 12:24

Christine Krogh Frausing
Skribent

Onsdag aften udspillede en voldsomt biljagt sig, da en 24-årig mand stjal en bil med tilhørende hestetrailer, hvori der stod 2 heste

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

En 24-årig stjal onsdag aften en bil med trailer, hvori der stod to heste, skriver Århus Stiftstidende. 

Kvinden der var fører af bilen, havde holdt ind til siden for at kigge til de to heste i traileren. Imens hun stod og kiggede til de to heste, satte en 24-årig sig ind bag rattet, og stak af med både bil og trailer. Heldigvis var der vidner der så manden køre afsted, og straks kørte en bilist efter biltyven. Herfra blev politiet kontaktet, og en biljagt gik igang, hvor flere patruljevogne satte efter bilen med trailer. Manden nåede at køre fra Viby til Brabrand, hvorefter det lykkes det politiet at bringe bilen til standsning. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kørte ind i en patruljevogn 

Da politiet fik standset den 24-årige biltyv, steg de ud af patruljevognene, for at sigte manden for sine overtrædelser, men her valgte han dog at træde på speederen, og køre direkte op bag en patruljevogn. Herefter kunne manden ikke køre derfra, og han blev sigtet for flere overtrædelser, heriblandt biltyveri, spirituskørsel, og påkørsel af patruljevogn. Derudover forventes det at han også sigtes for flere færdselsovertrædelser, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen. 

Hestene slap helt uskadt, men var meget stresset efter biljagten. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen