Webinar om Corona-hjælpepakker

14-01-2021 15:15

Fredag den 15. januar kan alle klubber, der driver egen elevskole under DRF, deltage i et gratis webinar med Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen, når de gennemgår udvalgte kompensationsordninger, herunder lønkompensation, hjælp til selvstændige og ordningerne for faste omkostninger

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride Forbund samarbejder med Dansk Erhverv om support til vores klubber. Klubber med egen elevskole opnår automatisk gratis Basismedlemskab, og alle øvrige DRF-klubber kan opnå samme medlemskab til en yderst favorabel pris, skriver Dansk Ride Forbund.

Som basismedlem af Dansk Erhverv (DE) får man adgang til en række services, som kan være nyttige, når man driver en rideklub/elevskole. Det indebærer bl.a. politisk interessevaretagelse, fri adgang til hotline (personalejura, arbejdsmiljø og erhvervsjura), international rådgivning og internationale standardkontrakter, gennemgang af kontrakter (salgs- og leveringsbetingelser, agentkontrakter, forhandlerkontrakter) samt attraktive rabatordninger og kurser.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvis jeres klub driver egen elevskole, er I automatisk gratis basismedlem, og I skal ikke foretage jer noget. Er jeres klub ikke berettiget til et gratis Basismedlemskab i Dansk Erhverv, og ønsker I at tegne et medlemskab, skal I blot kontakte DRF’s administration.

Læs meget mere hos Dansk Ride Forbund.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner