Weekenden bød på mange top-6 placeringer i Oliva

15-11-2021 09:30

Annika Knudsen Lorentsen

Det var ikke kun i Grand Prix-klasserne, at det lykkedes danskere at ride flotte placeringer hjem på de internationale springbaner i weekenden, for lørdag blev det til flere danske top-6 placeringer ved Mediterranean Equestrian Tour i Spanien

Copyright Ridehesten.com
Jessica Toelstang og Gwintosca HBC. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Jessica Toelstang har de seneste uger vundet mange placeringer ved stævnerne i spanske Oliva, og i lørdag lykkedes det hende to gange at ride en topplacering hjem i en 130 cm klasse. 

Den ene af klasserne endte hun som nr. 5 med Gwintosca HBC efter en flot fejlfri runde, som gav dem den flotte placering i et flet med 36 ekvipager. 

Med Bisgaard's Jiu Jitsu e. Volstrups Cash/ Azarro (opdr. Signe Bisgaard) red hun en anden 130 cm-klassen, hvor hun endte som nr. 6 ud af 42 ekvipager, ligeledes efter en flot fejlfri runde. 

Ved stævnet i Oliva lykkedes det ligeledes Nadia Affi med Fly Away IV at ride sig til en femteplads i en 130 cm-klasse med 47 ekvipager til start. 

Copyright Ridehesten.com
Josephine Christian Jacobsen og Dakar. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Josephine og Dakar med mere succes
Josephine Christian Jacobsen har de seneste år redet mange flotte placeringer og sejre hjem i sadlen på den 18-årige Dakar e. Utrillo Z/ Darco, og i lørdag endte de på en fornem sjetteplads. 

Det gjorde de i en 140 cm høj klasse, hvor der var hele 63 ekvipager til start. Den danske ekvipage var fejlfrie i både hovedrunde og omspringning.

Resultater fra Oliva. 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner