Werth gør det hun er bedst til

02-11-2019 09:05

Dressurdronningen slog til endnu engang. Sejren var sikkert i hus, da hun sammen med Emilio red ned ad midterlinjen, hvor publikum gav et stående bifald. Charlotte Dujardin havde ikke en chance i gårdsdagens kür

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth og Emilio, Foto Longines Equita Lyon, Concours Hippique International 2019
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er en særdeles spændende World Cup sæsonen, hvor to af verdens bedste ryttere denne weekend kæmper om placeringerne i Lyon, Frankrig. Charlotte Dujardin og Mount St. John Freestyle udgik fra EM, men  Dujardin viste torsdag, at hun bestemt ikke havde glemt, hvad det hele drejer sig om, da hun sammen med Mount St. John Freestyle snuppede sejren, men i fredagens Grand Prix Kür måtte Dujardin dog nøjes med andenpladsen med 83,925 procent, der var et godt stykke under parrets personlige rekord på 87,600 procent. Ifølge Charlotte Dujardin skyldtes det, at den 10-årige hoppe var en smule mere anspændt og stresset efter torsdagens præmieoverrækkelse.

– Jeg kunne mærke, at hun var stresset, og jeg var lidt bekymret over at ride ind på banen med hende. Men jeg er meget stolt og tilfreds med, hvordan hun opførte sig. Hun mangler erfaring, men det var en super oplevelser for fremtiden, og jeg tror, hun bliver svær at slå, lyder det fra en glad Charlotte Dujardin.

Isabell Werth slog til endnu engang, og gjorde hvad hun er bedst til, nemlig at vinde. I sadlen på Emilio red Isabell Werth ned ad midterlinje med stort bifald fra tribunerne. Sammen med den 13-årige vallak, der ligger som nummer 9 i verdenen, opnåede ekvipagen hele 87,090 procent i gårdsdagens kür, som er den højeste score for Werth og Emilio siden juli 2018.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Dette er anden gang, jeg rider denne Kür med den musik, og jeg kan virkelig godt lide den. Jeg er virkelig glad og stolt af Emilio. Når du rider ned ad midterlinjen, og publikum begynder at klappe, så ved du, at du er i en god position, fortæller Werth.

Se alle resultaterne HER

 

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen