World Cup-finalist på forsiden

30-04-2023 17:04

Annika Knudsen Lorentsen

Et nyt Ridehesten magasin er på vej ud, og i denne udgave, kan I blandt andet komme tættere på World Cup-finalist Andreas Schou, ligesom magasinet byder på andre profiler, faglige artikler og avlsrelateret læsning

Copyright Ridehesten.com

Maj-udgaven af Ridehesten er produceret og trykt, og nu er det på vej ud i abonnenternes postkasser og til vores forhandlere. Det nye forårsmagasin byder på flere interessante artikler, og der burde være noget at læse for enhver smag. 

Forsiden byder på et portræt af Andreas Schou, som fornyligt sikrede sig femteplads ved World Cup-finalen 2023 i Omaha. Inde i magasinet kan I læse et syv sider langt portræt med Andreas, som fortæller om rejsen til det niveau, han er på nu, og om fremtidsplanerne. 

Copyright Ridehesten.com

Faglige artikler
Som vanligt byder magasinet på faglige artikler, og her i maj-udgaven kan I læse om flere forskellige faglige emner. 

Der er blandt andet en artikel omkring krybbebidning, ligesom vi sætter fokus på mentaltræning, ulve i Danmark og valg af det rigtige opstaldningssted. 

Få tips til træning af din hest
Dette magasin byder også på et par træningsartikler, blandt andet anden del af træningsserien med militaryrytter Bianca Walton. I forrige magasin satte vi fokus på dressurdisciplinen indenfor military, og i dette magasin er vi gået videre til terrænspringningen, inden der i juni-magasinet sættes fokus på ridebanespringningen. 

Rikke Riis kommer også med inspiration til hvilke ting, man kan træne i perioden, hvor hesten er ude af den vante træning på grund af en skade. 

Copyright Ridehesten.com
Læs avlerprofilen med Lena og Rasmus Dalgaard. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen

Avlsrelateret stof og flere profiler
En del af siderne i magasinet byder på avlsrelaterede artikler, og man kan derfor læse om både følskuer, hoppekåringer og omkring klargøring til kåring. 

Magasinet byder foruden profilen med topspringrytter Andreas Schou, også på profilerne omkring Lena og Rasmus Dalgaard og om ponyrytter Silje Kristoffersen. 

Nedenfor kan I se en oversigt over et udsnit af de artikler der er med i maj-magasinet:

  • Ulve i Danmark
  • Fokus på mentaltræning
  • Portræt: Andreas Schou
  • Årets gang på stutteriet
  • Rejse på hesteryg - Portugal
  • DRF's repræsentantskabsmøde 2023
Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Er du nysgerrig på en af de mange artikler, som kan findes i det nye magasin, så kan magasinet bestilles online eller købes hos en af vores forhandlere. 

På vores webshop kan du bestille magasinerne enkeltvis, og du kan allerede nu bestille april-magasinet, så du kan modtage det i din postkasse hurtigst muligt.

Du kan også tegne et 6 måneders abonnement på magasinet Ridehesten. Det koster mindre end en undervisningstime hos en berider, og så kommer det lige direkte hjem til dig hver måned.

Du kan selvfølgelig også læse magasinet online, hvis du tegner et abonnement.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald