World Cup Herning har vokseværk

22-06-2017 07:42

Camilla Tiefensee Schrøder

Allerede tre måneder før det internationale ridesportsevent World Cup Herning skal afvikles, er ryttertilslutningen så stor, at arrangørerne har besluttet at udvide stævnet med en ekstra arena

Copyright Ridehesten.com
World Cup Herning har valgt at gøre plads til flere startende ekvipager i programmet med en ny arena. (foto: varmblod.dk)
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu har hele 650 heste og ryttere mulighed for at deltage, når World Cup Herning løber af stabelen i Jyske Bank Boxen i efterårsferien den 18.-22. oktober. Det oplyser Dansk Rideforbund i en pressemeddelelse.

Topsport i to arenaer
Udvidelsen af stævnet betyder, at World Cup Herning ud over 1. kvalifikation i FEI World Cup i dressur kommer til at byde på endnu mere topsport i internationale dressur- og springklasser samt topunderholdning og en stor messe for de købelystne. Og netop messeområdet bliver omdrejningspunkt for udvidelsen.

– Vi bygger simpelthen en ridebane i messehallen, så publikum får en totaloplevelse, hvor de både kan købe ind, nyde et godt måltid og opleve ridesport på topniveau. Det er fantastisk, at vi får mulighed for at imødekomme den store efterspørgsel fra rytterne om at ride ved World Cup-stævnet. Vi udvider bl.a. med en stor tur i dressur (Grand Prix-niveau), en 1-stjernet springning og ponyspringning, udtaler Casper Cassøe, som er show-direktør i World Cup Herning.

Nyheden fortsætter efter annoncen

World Cup Hernings hjemmeside kan man finde masser af nyttig info og købe billetter til det spektakulære event.

Om World Cup Herning
At World Cup Herning bliver en realitet skyldes i høj grad, at de tre hovedsponsorer ECCO, Blue Hors og Stutteri Ask har valgt at bakke op om eventet. Det er Jyske Bank Boxen i Herning, der danner rammen om en ridesportsoplevelse i verdensklasse, når Reem Acra FEI World Cup kvalifikation i dressur og CSI3*-springning afvikles i det midtjyske i 2017 og 2018. World Cup-eventet i Herning arrangeres af Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event Denmark, Herning Kommune og MCH Messecenter Herning.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner