World Cup-placeringer til Nanna og Carina

27-01-2024 17:02

I dag red Nanna Skodborg Merrald og Carina Cassøe Krüth Grand Prix kür til World Cup-stævnet i Amsterdam. Begge ryttere holdt fast i placering i top fem

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Don Olymbrio. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend finder den ottende World Cup-kvalifikation sted i Amsterdam i Holland. Tidligere på dagen red de danske U25-ryttere Sophia Ludvigsen og Thea Bech sig til topplaceringer i Lövsta Future Challenge U25-konkurrencen. Det blev endda til en sejr for Sophia Ludvigsen og Blue Hors Quintana e. Quantensprung/ Desperados. 

Her til eftermiddag red Nanna Skodborg Merrald og Carina Cassøe Krüth også topplaceringer hjem i Grand Prix Kür World Cup-klassen. 

Nanna og Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/Olympic Ferro viste et flot program med stort overskud og balance. Galoppirouetterne var et af parrets glansnumre i dag, og ligeledes var serierne også velafbalancerede og rummelige. Dog indsneg der sig nogle små spændinger enkelte steder i nogle af overgangene, som kostede ganske få point. Med deres ridt indkasserede de en score på 84,030% og en placering som nr. 4 i feltet. 

Copyright Ridehesten.com
Et af Nanna og Don Olymbrios højdepunkter i dag: galoppirouetter. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Tæt efter fulgte Carina Cassøe Krüth og  Heiline's Danciera e. Fürstenball OLD/De Niro (opdr. Stald Heiline), der opnåede en score på 82,905% og en placering som nr. 5. Til den boyband-inspirerede musik red Carina et sikkert ridt på den rutinerede hoppe med mange flotte højdepunkter. 

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ingen forandringer i top tre
Podiets øverste placering blev igen i dag indtaget af Charlotte Fry og Everdale e. Lord Leatherdale/Negro, der opnåede 88,180%. De øvrige topplaceringer ændrede sig heller ikke meget, da Isabell Werth og DSP Quantaz e. Quaterback/Hohenstein atter indtog andenpladsen med 86,455%, mens Patrik Kittel og Touchdown e. Quaterback/Sack bevarede sin tredjeplads med 84,905%. 

World Cup-kvalifikationen er den ottende kvalifikationsrunde ud af de i alt elleve kvalifikationsrunder inden finalen, der finder sted i Saudi-Arabien i april. 

Klassens resultat. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner