100-års jubilæum ved Katrinelund

30-04-2023 09:04

Juliemaja Søndergaard

Der var som vanlig stor tiltrækning ved Katrinelunds årlige åbent hus, denne gang også 100-års jubilæum - solen stod højt, der var mange gæster og der blev fremvist hingste og føl af høj kvalitet

Det var glade gæster, der var mødt op for at se de flotte hingste og afkom. Herunder 27-årige Crelido, som blev flot fremvist af Ib Kirk, der på trods af sin alder tog et par spring. Carina Cassøe Krüth fremviste den 4-årige Svalegårds Hot Driver e. Hesselhøj Donkey Boy/Blue Hors Hotline, og publikum var vilde med denne ekvipage. Gæsterne var også vilde for at få autograf og billede med Carina, da fremvisningen var slut.

– Vi er helt overvældede over alle de gæster, der er kommet, vi havde slet ikke drømt om alle de besøgende. Der har været fantastisk stemning hele vejen igennem, og alle hingste har præsteret til ug, udtaler Ib Kirk.

Ib Kirk og Per Skærbæk kommenterede på fremvisningen af dressurhestene, mens Lars Rasmussen kom med faglige kommentarer om springhestene.

Efter fremvisning var der god stemning i ridehuset, hvor folk havde samlet sig til pølser og brød.

Katrinelund overrakte i samme omgang flotte billeder og bevis, til de avlere der har haft succes med afkom af hingste fra Katrinelund Hingsestation.

– Det var dejligt med så mange avlere, der var mødt op i dag, udtaler Ib Kirk.

Følgende hingste blev fremvist:

Freestyle, Alonzo, Zir Ocolus, Bueno SL, Donkey Boy, Dondie Boy, Do Do, Bitsch Boy, Oreo Brownie, Crelido, De L’or, Mølgårds Dream, Gracieux, Giggolo Sem, Cucci, Svalegårds Hot Driver, Clear Heart og IPS Bon Bravour. Derudover blev der fremvist valakken Ullerups Carlos og føl efter Donkey Boy og Hot Driver.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald