2023 startede med stævne i Tørring

07-01-2023 21:26

Juliemaja Søndergaard

I weekenden har Tørring Rideklub afholdt deres nytårs distriktsstævne med stor opbakning både fredag og lørdag. Begge dage har det været hestene, der har redet om rosetterne. Der har været klasser for alle, fra valgfri højde og op til MA1*

Copyright Ridehesten.com
Izabella Holmgren og Kogsbølle's Choko Chanel. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag besøgte Ridehesten stævnet for at tage billeder af de dygtige ryttere og deres heste - heriblandt var der mange unge heste med i byen for første gang. Lørdag bød blandt andet på flotte og hurtige runder op til MB2**.

De hurtigste runder i henholdsvis LB1*, LB2** og LA1* blev redet af Izabella Holmgren, Sofie Smed Thomsen og Laurids Haabendal.

Izabella Holmgren på Kogsbølle’s Choko Chanel red en flot nulrunde i hovedrunden og omspringningen, med en hurtig tid på 28.51 i deres LB1*.

Copyright Ridehesten.com
Laurids Haabendal og Lavita. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sofie Smed Thomsen på Royal e. Royalstar/Graf Grannus (opdr. J. Bouwman), red ligeledes en flot nulrunde i hovedrunden og omspringningen i LB2** med tiden 34.76.

Laurids Haabendal på Lavita e. Grodino/Phin Phin (opdr. E.H. Schröder-Flonk), red også en super flot nulrunde i både hovedrunden og selvfølgelig omspringningen i deres LA1* med tiden 28.79.

Stævnet var et af de første i stævnesæsonen 2023, og mange ryttere fik mulighed for at starte året i gode rammer hos Tørring Rideklub. 

Copyright Ridehesten.com
Sofie Smed Thomsen og Royal. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Ridehestens fotograf har været til stede om lørdagen (valgfri højde til LA1*). Billederne vil være online mandag.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen