26-årig verdensmester i Specialen

08-08-2022 20:20

Den blot 26-årige brite Charlotte Fry vandt guld i Grand Prix Special ved VM i dressur i Herning, og danske Cathrie Laudrup-Dufour vandt sølv

Nyheden fortsætter efter annoncen

Britiske Charlotte Fry og den sorte hingst Glamourdale vandt allerede i Grand Prixen mandag aften alles hjerter, da de individuelt blev nr. 2 efter et fantastisk ridt. I aften var den 11-årige KWPN-hingst e. Lord Leatherdale mere end klar på opgaven, og 26-årige Lottie red stålfast efter det bedste, hun overhovedet kunne levere, og det var nok til hendes første individuelle VM-medalje: Guld i Grand Prix Special.

Efter sit ridt, og mens sidste rytter stadig var på banen, fortalte Charlotte:

Det er helt utroligt, jeg kan ikke tro det, og jeg har ikke ord for det her. Glamourale var fuldstændig fantastisk derinde, og stemningen var helt utrolig. Hans changementer var større end i går, piruetterne og piafferne var bedre end i går. Han var bare klar, og han gjorde alt, hvad jeg bad om. Ingen anden hest giver mig den følelse, og han er bare en rigtig showman. [Her får sidste rytter Isabell Werth sin score, og Charlotte bliver verdensmester. Efter et glædesudbrud kommer hun med tårer i øjnene med et sidste kommentar] Jeg har ikke engang turdet drømme om at blive verdensmester!

Charlotte Fry trænes af danske Anne van Olst, der sammen med sin hollandske mand Gertjan van Olst ejer hingsten Glamourdale. Anne van Olst (født Koch) er tidligere danmarksmester og var i 2008 en del af det OL-bronzevindende, danske dressurhold.

  • GULD: Britiske Charlotte Fry/Glamourdale med 82,508%
  • SØLV: Danske Cathrine Dufour/Vamos Amigos med 81,322%
  • BRONZE: Hollandske Dinja van Liere/Hermes med 79,407%
Copyright Ridehesten.com
Bronzevinder Dinja van Liere og Hermes. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Resultat af Grand Prix Special.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Start- og resultatlister

Livestream

TV-sendetider

Herning2022

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen