2x mistillidsvotum til Skovrider

07-12-2023 11:46

Trine Askjær-Jørgensen

Ridehesten bringer her et informationsbrev, som Dansk Ride-Instruktør Forenings bestyrelse netop har sendt ud til deres medlemmer. Det omhandler udfordringer med formanden for foreningen, Kristian Skovrider. De indkalder desuden til ekstraordinær generalforsamling

Copyright Ridehesten.com
Kristian Skovrider. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kære medlemmer i DR-IF,

Vi skriver til jer alle i lyset af den seneste tids hændelser. Vi vil gerne, at alle har de relevante oplysninger, således at disse kan være med til at skabe forståelse omkring vores prioriteringer og tiltag.

Vi må desværre meddele, at vi har store samarbejdsvanskeligheder og udfordringer med formanden for foreningen.

Formanden handler egenrådigt udenom den resterende bestyrelse.

Formanden efterlever ikke de på bestyrelsesmøderne besluttede handlinger.

Formanden har ikke formået at udvise foreningen den nødvendige respekt. 

Det skinner tydeligt igennem, at formanden ikke er enig i generalforsamlingens beslutninger, hvilket han tydeligt giver udtryk for i sine egenrådige interviews. Interviews, som formanden selv meddelte på generalforsamlingen, at vi ikke ville imødekomme undtagen skriftligt fra en samlet bestyrelse.

Vi har i den resterende bestyrelse gennem det seneste forløb oplevet, at formanden har haft problemer med at overholde sin tavshedspligt i behandlingen af verserende sager.

Vi finder det ydermere problematisk, at formanden repræsenterer foreningens holdning udadtil. Som valgt talsperson for foreningen er det formandens opgave at formidle foreningens og bestyrelsens budskaber – ikke egne holdninger. Noget, som formanden tydeligvis ikke formår til trods for flere påmindelser fra den resterende bestyrelse.

Den resterende bestyrelse har bedt formanden om at fratræde sin post grundet bestyrelsens eget fremsendte mistillidsvotum. Et betydeligt antal medlemmer har ligeledes stillet et mistillidsvotum i henhold til foreningens bestemmelser, hvilket formanden ikke har valgt at imødekomme.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi er blevet bedt skriftligt om at svare på spørgsmål fra medierne angående formandens ageren.

Den resterende bestyrelse vil derfor selv besvare spørgsmålene efter bedste evne på foreningens vegne. Spørgsmålet, som på nuværende tidspunkt er det mest relevante, er: 

Sidder formanden på sin post i foreningens interesse eller af egne interesser?

Vi er meget kede af, at det er kommet så vidt i foreningen, men vi mener, at det er vigtigt at kunne have et stærkt sammenhold med sunde værdier for at kunne repræsentere foreningen bedst muligt.

Den resterende bestyrelse må derfor erfare, at vi ikke ser muligheder for at samarbejde med Formanden fremadrettet.

Vi kommer på grund af ovenstående til at indkalde til endnu en ekstraordinær generalforsamling.

Venlig hilsen

Allan, Anders, Nikolai & Maria

 

Dansk Ride-Instruktør Forening afholder ekstraordinær generalforsamling i Nyborg den 14. december.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen