3 danskere til World Cup i Mechelen

21-12-2022 15:28

Annika Knudsen Lorentsen

Ved World Cup-kvalifikationsstævnet i Mechelen, Belgien, som afholdes mellem jul og nytår, kommer tre danske ryttere til start i World Cup-klasserne

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk med Chalisco. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danmark vil blive repræsenteret i både springning og dressur ved det kommende World Cup-stævne i belgiske Mechelen, som afholdes fra den 26.-30. december 2022. 

I springning er det Emil Hallundbæk der vil deltage i kvalifikationen, mens både Nanna Skodborg Merrald og Anna Zibrandtsen er klar til at repræsentere de rød-hvide farver i dressur. 

Emil Hallundbæk var tidligere på året til start ved World Cup-kvalifikationen i Helsinki, Finland. Nanna Skodborg Merrald har ligeledes deltaget ved tidligere World Cup-kvalifikationer i dressur i både Aarhus og Lyon. Kvalifikationen i Mechelen, bliver den første for Anna Zibrandtsen i sæsonen. 

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald. Foto: Ridehesten.com/Louise Trabjerg
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nanna har allerede taget point ved sine to tidligere deltagelser i World Cup sæsonen 2022/2023, og er således placeret som nr. 9 i den samlede stilling med 30 point inden kvalifikationen i Mechelen.

Dressurrytterne skal ride deres World Cup Grand Prix den 28. december, mens de rider kür den 29. december. Springrytterne skal først i aktion i World Cup-klassen den 30. december.

Følg stævnets start- og resultatlister her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner