3-dobbelte verdensmestere til Herning

28-10-2016 15:41

Det bliver et brag af et show ved Herning Horse Show i 2017. Her vil den 3-dobbelte UVM vinder Sezuan gæste gallashowet sammen med sin rytter Dorothee Schneider, som også bliver testrytter i unghestechampionatet

Copyright Ridehesten.com
Dorothee Schneider og Sezuan ved UVM i år
Nyheden fortsætter efter annoncen

DV-hingsten Sezuan har været på manges læber de seneste par år, hvor han og Dorothee Schneider har vundet alt hvad, der har været at vinde for ungheste. Sammen er de blandt andet blevet 3-dobbelte verdensmestre for ungheste, mens Dorothee så sent som ved OL vandt holdguld for Tyskland. 

Dorothee Schneider på 47 år er i øjeblikket på karrierens højdepunkt, en karriere som har budt på meget internationalt succes. Det blev blandt andet til en sølvmedalje for hold ved OL i 2012 og som sagt OL-holdguld her i 2016 med hesten Showtime, som hun lige nu ligger nummer 3 på FEI's rangliste med. 

Copyright Ridehesten.com
Dorothee Schneider
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved Herning Horse Show, som løber af stablen den 8.-12. marts 2017, vil Dorothee overtage testrytteropgaven i Unghestechapionatet. Her skal hun teste de 24 bedste dressurheste fordelt over lørdag og søndag.
Det er dog ikke den eneste opgave, hun får i løbet af denne weekend, her vil hun og Sezuan nemlig også deltage i gallashowet, som bliver afholdt fredag og lørdag aften, hvor hingstens ejere, Frau Arlette Jasper-Kohl og Herr Kohl vil blive hædret. 

Ridehesten.com har snakket med sekretariatschef i Dansk Varmblod, Casper Cassøe Krüth, som fortæller, at han og Dansk Varmblod glæder sig over, at det bliver Dorothee Schneider, som skal teste de unge heste, og at hun også var deres førsteprioritet. 
- Vi har fået lavet det til en tradition, at der kommer gode testryttere til vores unghestechampionat, og med Charlotte Dujardin de forrige år har vi fået sat barren højt, men ikke mindst sat en trend om at have gode testryttere. Det er derfor også vigtigt at kunne følge op på det, og at det ikke er samme rytter i for mange år, men få nye til og i den forbindelse er det spændende at få en af de mest akutelle ryttere, som Dorothee er, til at komme og være testrytter, slutter Casper.

Det er muligt at købe billetter til Herning Horse Show HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen