4-årige hingste med spanske ryttere i toppen

14-10-2021 14:20

Hos de 4-årige dressurheste i finalerne i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste var det hingste med spanske ryttere, der toppede den indledende klasse i dag på Blue Hors

Copyright Ridehesten.com
Eric Guardia Martinez og My Vitality. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I den indledende klasse for de 4-årige dressurheste ved finalerne i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste går de 16 bedstplacerede ekvipager videre til finalen. Fra B-finalen på lørdag går de seks bedste videren, så finalen i alt kommer til at bestå af 22 heste.

Dommerduoen Jesper Holst Hansen og Jørgen Christensen har dømt klassen med 39 ekvipager, og det har været en fornøjelse at se og høre deres bedømmelse af hestenes højdepunkter og udfordringer.

Blandt de 16 heste, der i dag er går videre til 4-års finalen, er fem hingste fra Helgstrand Dressage. Den spanske rytter Eric Guardia Martinez har udviklet sig til en meget kompetent og velovervejet unghesterytter, og han viste med stor succes stor hingste frem i 4-års klassen.

Copyright Ridehesten.com
Eric Guardia Martinez og Freddie Mercury. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med sidste års vinder af 35-dages testen, My Vitality e. Vivaldi/D-Day, besatte han i dag tredjepladsen med 89,6. Delkaraktererne til My Vitality lød bl.a. på 9,5 for ridelighed og 9,0 for både galop og kapacitet. Eric Guardia Martinez sad også i sadlen på hingsten Freddie Mercury e. Fürstenball/ Samarant, der tog sig af andenpladsen med 90,4 fordelt på bl.a. 9,5 for skridt, 9,2 for ridelighed og 9,0 for galop såvel som kapacitet.

Sejren i dag gik til endnu en spansk rytter fra Helgstrand Dressage, nemlig Moisés Azuar, med hingsten Sir Floresco e. Sir Heinrich/Floresco med 93,8 og topkarakterer over hele linjen: 9,2 for trav, 9,2 for skridt, 9,5 for galop og 9,5 for både ridelighed og kapacitet.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Moisés Azuar og Sir Floresco. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald