4 prominente navne til clinic med Werth

11-02-2016 11:30

Det er nu offentliggjort, hvilke fire rytterprofiler der kommer til at deltage ved dette års verdensklasse-clinic med den tyske dressurlegende Isabell Werth 

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald er en af de heldige ryttere til Isabell Werths clinic

Torsdag den 17. marts 2016 under Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning kan en af verdens mest succesfulde uddannere af Grand Prix-dressurheste, Isabell Werth, opleves i den spændende, lærerige og inspirerende Skagen Fondene Clinic i Hal M’s Equsana Arena.

De fire ryttere der skal under Isabell Werths kyndige 'loop', er fire meget kendte ansigter i ridesporten, det drejer sig om følgende:

  • Daniel Bachmann Andersen med Blue Hors Zee Me Blue
  • Severo Jurado Lopez med Franklin
  • Nanna Skodborg Merrald med Gørklintgaards Quantico
  • Alexandra Andresen – hest endnu uvist

Både Daniel og Severo har begge to unge avlshingste med til clinic’en, og det bliver spændende at se de to udfolde sig med Isabell Werths hjælp.

Det store og kun 19-årige talent fra Norge Alexandra Andreasen skal ligeledes deltage ved clinic’en, i februarudgaven af magasinet Ridehesten kan man læse et stort portræt af den unge dressurrytter.

Det danske dressurtalent Nanna Skodborg Merrald satser på at medbringe Gørklintgaards Quantico til clinic’en. – Det bliver super spændende at deltage. Isabell Werth har jo en kæmpe stor erfaring, og jeg er spændt på at se, hvor hun lægger sit fokus. Det bliver virkelig lærerigt for både mig og hesten, siger Nanna. Hun satser på at få en masse nyttige fif og redskaber til det fortsatte arbejde med den stadigt unge Gørklintgaards Quantico. – Jeg glæder mig meget til at se, hvordan konkurrenceklasserne kommer til at køre i Herning. Det bliver desuden rigtig spændende at se alle de nye hingste og endnu engang opleve den fantastiske stemning, der altid er ved Hingstekåring i Herning, fortæller Nanna forventningsfuldt.

Der er stadig lidt pladser tilbage ved årets clinic, så du kan stadig nå at være med! 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald