40-års jubilæum i Mechelen

16-12-2022 15:58

Annika Knudsen Lorentsen

Mellem jul og nytår afholdes det prestigefyldte stævne, Jumping Mechelen igen og denne gang kan arrangørerne fejre 40-års jubilæum. Det er ikke kun springning der er på programmet, for der er ligeledes World Cup-kvalifikation i både dressur og kørsel

Copyright Ridehesten.com
Foto: Nathalie David Photography/Jumping Mechelen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra den 26.-30. december inviterer Jumping Mechelen til stævne i Mechelen, Belgien, hvor der både er World Cup-kvalifikation i springning, dressur og kørsel, samt andre springklasser på programmet. 

Det er 40-års jubilæet, og derfor bliver det uden tvivl et mindeværdigt stævne, hvor der er lagt op til særdeles god stemning. Stævnet byder foruden konkurrencer på den hyggelige juleby, hvor der er spændende butikker, lækker mad og god stemning. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er som nævnt World Cup-kvalifikation i tre discipliner, og så afholdes der ligeledes FEI Jumping Ponies Trophy. Jumping Mechelen er uden tvivl et af de største stævner i ridesporten, og den blandede samling af klasser, gør stævnet interessant for de fleste. 

Der vil være danske ryttere til start ved stævnet, hvor Emil Hallundbæk eksempelvis skal deltage i World Cup-kvalifikationen i springning. 

Læs mere om stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen